6,7 201 tys. ocen
6,7 10 1 201042
5,1 16 krytyków
Jumper
powrót do forum filmu Jumper

ale to tego typu film.Efekty 10/10, Fabuła 1/10, Gra aktorow 3/10. W ogole Jackson cos ostatnio grywa w kiepskich filmach.Ogolnie 4/10...jak nie ma co wybrac w kinie to mozna pojsc w czasie kiedy rodzina robi zakupy albo kumple ida wczesniej do knajpy a ty zabierasz dziewczyne do kina na gre wstepna

ocenił(a) film na 8
legatory88

Skoro fabuła w tym filmie dla Ciebie jest na 1 to ja się dziwie, że w ogóle siadasz do takich filmów, dziwię się, że Ty w ogóle siadasz do jakichkolwiek filmów:/
Fabuła w tym filmie była bardzo dobra, a na dodatek bardzo inteligentna, trzymająca się kupy i przemyślana. Chcieć spojrzeć na jakieś inne filmy obiektywnie, to ten film miał nawet lepszą fabułę od..... Jurassic Park, Terminatora, czy innego klasyka jak Obcy. Bo taka jest prawda. A jedyne, a może aż, czym przegrywa z tymi filmami(bo wg mnie tak jest), to wykonanie, napięcie, klimat i aktorstwo.
Choć jeśli chodzi o to ostatnie to spójrzmy prawdzie w oczy - czym tak na prawdę aktorzy mogli sie wykazać w takim filmie?! To pytanie pozostawiam bez odpowiedzi, bo jest ona oczywista...

Jedyne w czym się z Tobą zgodzę, to to, że Jackson wybierał ostatnio coraz gorsze filmy... Ale taki zawód... chyba...

Heartbreaker

siadam do roznych filmow,by pozniej je ocenic,skomentowac,dac podpowiedz czy film moim zdaniem warto zobaczyc czy nie.jesli fabula byla wg ciebie inteligentna....no to coz...roznimy sie od sie od siebie w paru sprawach.Nie trzymala sie kupy bo film wlasciwie do niczego nie prowadzi...mamy kilka watkow(milosny,dramatyczny,walki o swoje zycie) ale ja osobiscie po filmie nie wiedzialem,ktory to watek glowny.Zeby sie nie rozpisywac to napisze tak: FABULA W OBREBIE CALEJ KINEMATOGRAFII 1/10...FABULA W ZAKRESIE FILMOW SF/AKCJI/SENSACYJNY 6/10 (jako,ze w tego typu produkcjach fabula i sens dzialan bohaterow schodzi na drugi plan).Happy enough?

ocenił(a) film na 8
legatory88

A czy zawsze musi występować tzw wątek główny? Dla mnie to nie był minus że film był wielowątkowy, a wręcz przeciwnie. Ale oczywiście wiem że każdy może mieć inny gust i ja to rozumiem. Dla mnie jedynym minusem, ale za to dużym, było zakończenie tego filmu, a raczej jego brak:/ Poważna wpadka, chociaż pewnie dzięki temu nagrają "Jumper 2: Powrót Paladynów":D albo coś w tym stylu :P
I nie chciałem żebyś mnie zadowolił swoją wypowiedzią, jako że rozumiem, że każdy ma swoje zdanie, tylko dziwiła mnie trochę Twoja wypowiedź i tyle.