PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6645}
5,4 44 tys. ocen
5,4 10 1 43693
4,6 29 krytyków
Junior
powrót do forum filmu Junior

Będzie jako dodatek na DVD w kolekcji GW, w pudełku slim.

supermaczo1

Napiszcie prosze, czy warto kupic czy przyoszczedzic te 7 czy 8 zlotych na cos innego?
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 8
pati031

Raczej nie jest to arcydzieło, ale genialnie z roli ciężarnego faceta wywiązał się Schwarzenegger. Wątpię, aby istniał film oferujący podobny obrazek, jak i też nie liczyłbym na to aby komuś udało się to zagrać równie dobrze. Jest to dobra komedia, tak więc można przy niej miło spędzić czas. Nie operuje abstrakcyjnym humorem w rodzaju parodii Mela Brooksa, ani też nie zniża się do dosłownego, koszarowego dowcipu.
Moim zdaniem warto.

Khaosth

Dziekuje za odpowiedz. (postanowilam: kupie,obejrze a potem komus podaruje)
:)

ocenił(a) film na 6
pati031

pati031 bardzo proszę Cię o kontakt ze mną na moim blogu, bądź na forum filmu "Dominion: Gra o życie" bardzo mi na tym zależy.
Zwracam się do Ciebie z tą prośbą gdyż tylko Ty napisałaś komentarz pod tym filmem. Chciałbym się dowiedzieć, czy opis jaki zostawiłem pod tym filmem pasuje do niego. Gdyż poszukuję tytułu owego opisanego filmu i wydaje mi się, że to właśnie ten film.
Z góry dzięki za wszelką pomoc!
pzdr.

Link do filmu:
http://www.filmweb.pl/f107646/Dominion+Gra+o+%C5%BCycie,1995

supermaczo1

a jakie będą następne filmy w gazecie wyborczej i dzienniku? prosze napiszcie jak wiecie. pzdr;)

ocenił(a) film na 8
ireth_primula

Następny w Wyborczej jest "Jaś Fasola - nadciąga totalny kataklizm" i tego już raczej nie polecam. :)

supermaczo1

Na razie np. "Dziennik" nie rozpoczyna nowej kolekcji – 2 stycznia będą 2 filmy (różne zestawy) z kolekcji "Seanse pod napięciem" za 6,99 zł.