Juno

2007
6,7 205 tys. ocen
6,7 10 1 204651
7,4 53 krytyków
Juno
powrót do forum filmu Juno

świetny film!!

ocenił(a) film na 10

obejrzałam ten film i jestem naprawde pod wilkim wrażeniem! Wzrusza i daje do myślenia. A aktorka, która zagrala Juno po prostu wymiata ;) Szczerze polecam :D

ocenił(a) film na 10
agateq

Wcześniej widziałem ją w filmie "Hard Candy", w którym to już wtedy wykazała się swoim nieprzeciętnym kunsztem aktorskim i jak tylko zobaczyłem ją w "Juno" to od razu wiedziałem, że jest idealną osobą do tej roli. Powinna dostać Oskara za to co pokazała w tym filmie.

użytkownik usunięty
klaxon_2

oskara to według mnie może za duzo powiedziane ( chociaż ta nagroda obdarzali ludzi za gorsze "popisy")ale rzeczywiście czuje sie jak by rola była dla niej napisana ;]

ocenił(a) film na 8
agateq

Historia stara jak świat...obsadzona w amerykańskiej sielance. Wartość filmu znacznie podnosi ścieżka dźwiękowa, poza tym średnia krajowa.

ocenił(a) film na 10
agateq

Film jest naprawdę świetny i daje do myślenia :)

ocenił(a) film na 7
Mery_7

A co takiego daje do myślenia?

agateq

Świetny i zaskakujący film! Niesamowite w nim jest to, jak główna postać przyjęła wiadomość o ciąży. Nie chciała usunąć dziecka,a wręcz, można powiedzieć, cieszyła się z niego i nie odepchnęła go. Wiedziała, że nie może go zatrzymać, więc znalazła odpowiednią osobę do opieki nad nim. Powinniśmy brać z tego filmu przykład i gdy młoda dziewczyna zajdzie w ciąże, nie możemy jej zostawić (jak robi wielu rodziców), tylko wspierać i pomóc jej uporać się z nową sytuacją.
Godna podziwu gra aktorów.