Juno

2007
6,7 205 tys. ocen
6,7 10 1 204659
7,4 53 krytyków
Juno
powrót do forum filmu Juno

Najlepszy film jaki widziałem w ostatnim czasi, super dialogi i świetna muza. Polecam

ocenił(a) film na 10
japrzemek

zgadzam się :) Absolutnie rewelacyjny, ciepły, film, który ogląda się z nieschodzącym uśmiechem na ustach. Polecam!! :) Juno, rządzisz!! ;D

Polusia

To wy chyba nie oglądaliście żadnego innego filmu, skoro ten jest najlepszy z ostatnich jakie oglądaliście... DNO.

kitajec87

Dobra wal . Co ostatnio wyszło takiego rewelacyjnego ?

Fazii

Choćby pierwszy lepszy "Choć goni nas czas" z nicholsonem... Ludzie Juno naprawde poza paroma tekstami młodej, to jest nudny i nic, ale to absolutnie nic się w nim nie dzieje. Zmieniłbym ten komedio-dramat, na obyczajówkę i wtedy może być.

kitajec87

Chyba żartujesz!!!! JUNO to o wiele wiecej niz obyczajowka

ocenił(a) film na 8
joshua_4

oczywiście, że to coś więcej. jest super, optymistyczny ale nie przesłodzony, momentami smutny ale nie przygnębiający. świetny!

daga_19

Dokładnie - "smutny ale nie przygnębiający" :) lepiej bym tego nie napisała. Ten film jest prawdziwy i mówi o bardzo trudnych wyborach, ale przy tym nie pozostawia po obejrzeniu miazgi emocjonalnej i człowiek nie czuje się po wyjściu z kina jakby dostał w twarz z łopaty. Trzeba nielada talentu aby takie treści przemycić w kinie.

ariadna9mm

Myślę, że talentu zarówno scenarzystki jak i reżysera. (i fajnie że Malkovick zobaczył w tym filmie szansę i dał na to kasę...bo to podstawowy warunek powstania filmu :P)

joshua_4

Chyba Malkovich a nie Malkovick ;)
Ale fakt - włożył kasę w idealny interes :) no i w świetny film.

kitajec87

Ja oglądam baaardzo dużo filmów i Juno naprawde jest perełką. Może Ty nie oglądasz filmów i nie potrafisz odróżnić sztuki od kiczu.