obejrzałam ten film 2 lata temu i zdanie nadal mam takie samo; nuda straszna. oscar za scenariusz??? wgl duzo oscarow mam wrazenie ze jest na slepo dawane... taka halle berry albo penelope cruz ...???
a "juno" jak dla mnie zbyt.. "edukacyjny", nuda nuda i jeszcze raz nuda
Zobacz na "Spadkobiercy" - to jest dopiero porażka a dostało nominację za "najlepszy film", Clooney za "najlepszy aktor pierwszo...", za "scenariusz" chyba i coś tam jeszcze a filmem było fatalnym - wiele takich baboli akademia sobie strzeliła
Mi film bardzo się podobał, ale mimo wszystko oscarowy to on chyba naprawdę nie jest. Chociaż w sumie Oscary jak dla mnie już dawno straciły swą wartość, więc o czym my rozmawiamy?
Skoro ktoś twierdzi ze ten film jest głupi i ,,za edukacyjny,, znaczy że nie dorósł. To nie jest zwykła komedyjka wiec oceniajcie pod względem filmów takiego typu i tylko Ci którzy takie lubią. To jest tak jakby powiedzieć ze ten horror był za straszny, żałosne. Po co oglądaliście skoro takich nie lubicie? Nie dziwcie sie ze wam sie nie spodobał. Ten film jest czymś do czego można wracać po latach i mieć z niego taką samą radoche jak za 1 razem, ale tylko dla tych którzy je lubią bądz zrozumieli ;p