Z tego co czytałam z waszych postów, w gazetach, na stronach internetowych to film ponoć fajny i chciałabym oglądnąć. tylko nie wiem czy warto. :D Proszę pomóżcie mi :D W wyborze :D
hym... no właśnie jedni mówią tak drudzy, że fantastyczny film, a jeszcze inni, że za nudny xD To ja już mam mętlik w głowie i nie wiem co myśleć ;(
moim zdaniem jest to film dla zwyklych ludzi, nie oczukujacych wielkich arcydziel aby potem powymieniac sie komentarzami na filmwebie. uwazam ze jest bardzo przyjemny, ze swietna muzyka. dalam 10, bo albo 1, albo, 5 lub 10.
Hmm.. dla zwykłych ludzi mówicie ? :D To dlaczego ten film był nominowany do Oscara ? :D
A ja Ci go polecam ;) Może i film dla zwykłych ludzi, ale bardzo lekki, przyjemny, świetna muzyka i ma w sobie to coś, że chce się go obejrzeć jeszcze raz. Bardzo dobrze zagrała Ellen Page. No i oczywiście scenariusz świetny- był nominowany do Oscara i wygrał :] Naprawdę warto!
Jak dla mnie film jest na pewno wart obejrzenia, jest to film taki normalny, miły dla oka i ucha. Można przy nim się odpreżyć i dobrze bawić, mimo, że w niektórych momentach można się wzruszyć.
tak, tak. obejrzyj :) Bardzo sympatyczny film! inny niż cała reszta takich samych amerykańskich filmów. Poza tym zawsze warto się samemu przekonać, czy film fajny ;) myślę jednak, że ci się spodoba!
Hmmm... wydaje mi się, że czytałam podobną książkę pt. "Bez odwrotu". Myślę, że to podobna, choć ie wiem, nie oglądałam jeszcze filmu :P
absolutnie swietny film.
nie ziewniesz ani razu ;)
uwaga - to wcale nie jest film o ciąży ;)
to nie jest tez kolejny "teen movie" :)
Znaczy się... w czym problem, boisz się filmów oglądać, masz aż tak napięty terminarz? Gdybym ja przy każdym filmie musiał zaczerpnąć opinii dziesięciu luda to bym się trochę narobił. "Film dla zwykłych ludzi"? Co to ma znaczyć, jakie są filmy dla niezwykłych ludzi, jakieś przykłady.
Film jest wporządku.
A co ty się tak czepiasz? Coś ci przeszkadza? Nie musisz wcale patrzeć na ten temat! I po pierwsze rozwiń swoją wyobraźnię! Wszystko bierzesz na serio i w ogóle! Trochę przenośni zostało użyte w tym wyrażeniu Ravena 16! Czyli "Film dla zwykłych ludzi". Jeśli nie wiesz co to za metafora, to weź proszę Cię, nie komentuj!
Nie boję się oglądać filmów, tylko nie wiem czy mam po co go ściągać! A zresztą co ja ci będę tłumaczyć :P Przecież ja wcale nie jestem niczego winna, ani nic :P
Mi się średnio podobał film.
pokazuje tylko bezmyślność i nieodpowiedzialność Juno. ;p
Mi także się podobał. Mimo, że zwykła historia, ma w sobie coś niezwykłego. Nie widzimy tu surowego ojca, chroniącego wizuerunek córki, nie mamy tu wprost ukazanej ucieczki ojca dziecka od odpowiedzialności. Nic tu nie jest zwykłe. Jest poprostu niezwykły :)