niezwykły i urzekający. Żałuje, że nie mogę dać więcej niż 10. Ma w sobie taką jakąś nieuchwytną magię. Wspaniały! :)
film ma coś w sobie. Jest taki prosty,niewinny. Zgadzam się z tym że kreacja głównej bohaterki jest na najwyższym poziomie. 9/10
Film wspaniały, cudowny.. taki ciepły i poruszający:) a kreacja głównej aktorki... mnie urzekła inną rolą... obejrzyjcie sobie film Hard Candy. pozdrawiam
No w Hard Candy to Ellen Page była nieco inną...bardziej zabójczą nastolatką. Zresztą z tego co pamiętam miła tam krótsz włosy, a mi jakos się bardziej podoba w taki jak w Juno. Ale generalnie super aktorka, młoda i obiecująca. A niby 152 cm wzrost ;)
A film...ahhhh - no wspaniały bez dwóch zdań!!!!!!!
Nie potrafię sobie przypomnieć kiedy ostatnio oglądałem film który by mnie az tak zachwycił. Juno widziałem juz 3 razy, pierwszy raz tydzień temu, teraz z powodu obawiazkow na uczelni mam czas tylko ulubione sceny, które jednak wciaz mnie urzekają tak samo jak na początku. :)
Juno to istna bomba atomowa pozytywnych emocji, kreacja Ellen Page wyśmienita, chciałbym kiedyś na swojej życiowej drodze spotkać dziewczynę która miałaby chociaż 25 % uroku filmowej Juno. :)
Ostatnio wszystkim znajomym rozpowiadam o tym filmie, czekam na ich opinie, ciekawe czy oni rowniez dostrzega tą magię. :)
ps. bardzo fajny topic o Junofilmach, na pewno bede go odwiedzał, być może cos z polecanych tytulow mnie zachwyci tak jak Juno. :) Oby :)
pozdrawiam !