Już raz widziałem Juno ale czekam na oficjalną premierę w kwietniu i jeszcze ras na tan film polecę :) Cody i Reitman stworzyli z banalnego tematu perełkę. To był jeden z nielicznych filmów , które obejrzałem ostatnio i po wszystkim nie miałem poczucia straconego czasu. Oscar za scenariusz należał się bez dwóch zdań. Ten film powinien dostać nagrodę ciepłownika:) Jest tak pogodny i subtelnie inteligentny, że az sie cieplej na sercu robi. Polecam, nomen omen, gorąco:)
Zdecydowanie popieram! Myślę, że film zrobi u nas furorę. Zwłaszcza, że jest zapowiada się, że będzie lekki, przyjemny i zabawny.
obsada też niczego sobie....i muzyka!:)
czekam na 4 kwietnia niecierpliwie.
Ja też uważam, że film zrobi furorę, bo zapowiada się coś czego dawno nie było widać, coś właśnie przyjemnego i do tego jak usłyszałam komentarz od koleżanki normalnego... Do 4 kwietnia juz coraz bliżej :)
Na szczęście to już 4 kwietnia;)
święta po drodze więc szybko minie:)
Mam nadzieję, że film jest tak dobry jak muzyka:)
nie trzeba czekać do 4 kwietnia :)
jest wiele pokazów przedpremierowych 23/24 marca w multikinie i silver screen
Racja! Są pokazy przedpremierowe 23 i 24 marca, ale co zauważyłam na stronie filmweb, że pokazy są w wielu innych też kinach. Jak się uda wcześnie wrócić od rodzinki to trzeba się będzie wybrać :)
Podobno film jest bardzo dobry, więc nie moge sie doczekać kiedy go zobaczę! Muszę go obejrzeć! :D
U mnie 23 i 24 będą przedpremierowe pokazy, ale to wypada w samą Wielkanoc, więc ciężko raczej będzie mi się wyrwać z domu. ;) Nic się nie stnie jak poczekam do 4 kwietnia ;)