Zabawny, madry i oryginalny. Zdecydowanie 10/10! I kiedy widze komenty typu "gowniara, ktora sie poscila uprawia moralizatorstwo" zdaje sobie sprawe z tega jak bardzo takie filmy sa potrzebne!
To widze że mało dobrych filmów widziałaś.. Mój zaś to jeden z najbeznadziejniejszych filmów jakie widziałam. I nie rozumiem skąd tyle nagród dla tego filmu ale nie ważne. Pozdrawiam.
Nie ma to jak dawać komuś uwagi typu "mało dobrych filmów widziałaś" i samemu przyznać "Juno" ocenę 1. To chyba Ty mao złych filmów widziałaś raczej :]
tja, 1/10 to wg mnie juz hejtowanie lub trollowanie, nawet jak nie kazdemu przypadl do gustu to jest dosc solidnie zrobiony, faktuycznie zeby dac temu najnizsza ocene trzeba chyba niewiele widziec
Oj naprawde dużo widziałam i jeszcze żaden film jak ten mnie tak nie znudził. Oglądałam to już dość dawno i nawet końcówka mi nie zapadła w pamięć. totalne shit :)
O gustach się nie dyskutuje, ale nie umiem potraktować takiej opinii poważnie kiedy ,,Zmierzch'' i ,,LOL'', dwa najgorsze filmy jakie w życiu widziałam, oceniłaś na 7 i 8 gwiazdek.
Przynajmniej nie było to takie nudne jak Juno i pamiętam w miarę jak się skończyło, ale po większym namyśle.. masz racje te filmy nie zasługują na aż tyle.
No tak, z Tobą to akurat nikt nie może się równać, jeżeli chodzi o liczbę obejrzanych złych filmów ;)
A według mnie wcale nie był aż taki fajny.
+ za muzykę,
ale dziecko w tym filmie zostało potraktowane strasznie przedmiotowo.