Juno

2007
6,7 205 tys. ocen
6,7 10 1 204651
7,4 53 krytyków
Juno
powrót do forum filmu Juno

Zabawny, madry i oryginalny. Zdecydowanie 10/10! I kiedy widze komenty typu "gowniara, ktora sie poscila uprawia moralizatorstwo" zdaje sobie sprawe z tega jak bardzo takie filmy sa potrzebne!

ocenił(a) film na 1
Timshel

To widze że mało dobrych filmów widziałaś.. Mój zaś to jeden z najbeznadziejniejszych filmów jakie widziałam. I nie rozumiem skąd tyle nagród dla tego filmu ale nie ważne. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Wiki69

Nie ma to jak dawać komuś uwagi typu "mało dobrych filmów widziałaś" i samemu przyznać "Juno" ocenę 1. To chyba Ty mao złych filmów widziałaś raczej :]

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 7
Wiki69

tja, 1/10 to wg mnie juz hejtowanie lub trollowanie, nawet jak nie kazdemu przypadl do gustu to jest dosc solidnie zrobiony, faktuycznie zeby dac temu najnizsza ocene trzeba chyba niewiele widziec

ocenił(a) film na 1
El_Magiko

Oj naprawde dużo widziałam i jeszcze żaden film jak ten mnie tak nie znudził. Oglądałam to już dość dawno i nawet końcówka mi nie zapadła w pamięć. totalne shit :)

ocenił(a) film na 9
Wiki69

O gustach się nie dyskutuje, ale nie umiem potraktować takiej opinii poważnie kiedy ,,Zmierzch'' i ,,LOL'', dwa najgorsze filmy jakie w życiu widziałam, oceniłaś na 7 i 8 gwiazdek.

ocenił(a) film na 1
rookie00

Przynajmniej nie było to takie nudne jak Juno i pamiętam w miarę jak się skończyło, ale po większym namyśle.. masz racje te filmy nie zasługują na aż tyle.

ocenił(a) film na 7
mietczynski

No tak, z Tobą to akurat nikt nie może się równać, jeżeli chodzi o liczbę obejrzanych złych filmów ;)

Timshel

No film strasznie mi sie spodobał a nagrody dostał zaslożenie !

ocenił(a) film na 5
Timshel

Moim zdaniem film nieco spłycił poważny problem.

ocenił(a) film na 4
Timshel

A według mnie wcale nie był aż taki fajny.
+ za muzykę,
ale dziecko w tym filmie zostało potraktowane strasznie przedmiotowo.

użytkownik usunięty
Meggiee

w sumie prawda, wątpię żeby jakakolwiek kobieta oddałaby dziecko bez żadnego zastanowienia się.
ale film i tak uwielbiam.