PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=272177}

Juno

2007
6,7 204 tys. ocen
6,7 10 1 204387
7,3 69 krytyków
Juno
powrót do forum filmu Juno

Podoba mi się to, że film nie kończy się tyopwym amerykańskim happy endem. w tym wypadku mówie o zakonczeniu znajomosci juno-mark. To zakrawałoby na kolejny głupiutki film z romantycznym zakończeniem. film swietny ;-)

ocenił(a) film na 10
jot6

dobra dygresja/ zgadzam się w 100%/ szkoda tylko, że otrzymał tylko jedną statuetkę

ocenił(a) film na 10
beetlejuice88

Szkoda rzeczywiście, że jedna statuetka tylko, ale za to w pełni zasłużona :). Chociaż pozostałe też by były w pełni zasłużone...

jot6

a moim zdaniem to mogło się trochę szczęśliwiej skończyć, jak mark przytulał juno to już myślałam, że on jej powie że odchodzi od żony i że np. razem zamieszkają i zaopiekują się tym dzieckiem, albo że Juno zmądrzeje i nie odda dziecka, że się nim zaopiekuje....no nie wiem..ale oczywiście bez urazy, opowiadam tylko moje odczucie. ;)

ocenił(a) film na 9
arli2911

Cale szczescie ze sie tak nie skonczylo arli2911, wlasnie tego obawialem sie najbardziej. Jak dla mnie nie moglo byc lepszego zakonczenia od tego zakonczenia co bylo^^.

ocenił(a) film na 9
zangetsu1990

Przyjemnie się ogląda. Podoba mi się to że nie ma właśnie tego cukierkowatego happy end'u. "Juno" nie sie typem filmu w którym już na samym początku wiemy co się stanie i jaki będzie koniec. Gorąco polecam tym co nie widzieli. Pozdro.:)