nie nalezy do wybitnch , ale da sie obejrzec..tytul;lowa bohaterka po prostu ma taki charakter..a rodzice postanawiaja ja wspierac..niewiem czego niektorzy sie spodziewaja po tym filmie..?
tego ze glowna bohaterka wpada w depresje i podcina sobie zyly?wiesza sie na drzewie?albo tego ze jej rodzice odwracaja sie od niej albo niewiem co..bija ja ..
ludzie to lajtowy film o zyciowej sytuacji..bohaterka byla na tyle odwazna ze zdecydowala sie urodzic to dziecko i oddac je komus kto naprawde go potrzebowal.
mogla usunac to ciaze..i nie byc posmiewiskiem mdzy innymi w szkole ale wybrala ciezsza droge..
film uczy odpowiedzialnosci za czyny ktore sie popelnia..!!na calym swiecie 150-16-o latki usuwaja ciaze..i nic sobie z tego nie robia..usuna..a pozniej bawia sie dalej wiedzac ,,ze jak znowu sie cos przydarzy to maja kolo ratunkowe,, i gwarantuje wam ze nie konczy sie na jednej aborcji. natomiast dziewczyznka dotknieta juz takim doswiadczeniem ze zdecydowala sie urodzic na pewno to zapamieta do konca zycia..
bohaterka w trakcie ciazy zaczela kochac te dziecko..ale zdawala sobie sprawe ze nbie bedzie w stanie go wychowac..
nie wiem moze ja tak to widze, nie kazdy mosi sie zgadzac z moja opinia...