a mnie się nie podobał.
poszłam na ten film do kina, bo naprawdę myślałam ze to coś niezwykłego, a tu pół filmu nuda.
4/10
**
ja miałam dosłownie tak samo!
wszyscy na około mówili jaki ten film jest wspaniały i w ogóle, a mnie się nie podobał i prawdę mówiąc to troche 'zasypiałam'na nim :)
Ja liczyłem na coś ambitniejszego. A tu taki zwykły film o nastolatkach w trudnej sytuacji. Miło się oglądało więc podciagnięte 6/10 :)
Ja mam wrażenie że podstawowy problem z tym filmem polega na tym, że jest przereklamowany. Ludzie oczekują po nim nie wiadomo czego i potem trafiając na lekki i naprawdę miły film czują się zawiedzeni. Dla mnie film był fantastyczny, postać Juno świetnie nakreślona i jeszcze lepiej zagrana. O dialogach już nie wspomnę. Dlatego jeśli jesteś zawiedziona i oczekiwałaś łzawej opowieści o rozterkach ciężarnej nastolatki to nie dziwie się że krytykujesz. Film spodoba się ludziom którzy nie oczekują niczego konkretnego, nie nastawiają się psychicznie tydzień przed premierą i najważniejsze... nie studiują dokładnie repertuaru. Jeśli na ten film się po prostu natrafi to trudno się nie zachwycić. Aha i muzyka jest cudna:D
Poniżej oczekiwań? Nie rozumiem was przecież to bardzo dobry film naprawde nie wiem czego sie spodziewaliście Arcydzieła?
Ja myślałem właśnie że to jakiś badziew będzie i film bardzo miło mnie zaskoczył
dla Ciebie bardzo dobry, dla niektórych nie. każdy ma prawo do własnego zdania i nie ma tu nic do rozumienia... ja uważam, że film jest totalnie nudny
Rowniez daje 4/10. Jak dla mnie byl <miejsce na magiczne sformulowanie>, bo nastawilem sie na komedie, a bylo dramatycznie.
Pzdr