Juno

2007
6,7 205 tys. ocen
6,7 10 1 204659
7,4 53 krytyków
Juno
powrót do forum filmu Juno

Zacznę od tego, że postać Juno irytowała mnie na tyle, że przez większośc filmu miałem ochotę centralnie walnąć ją z otwartej dłoni w tą śliczną buzię :) Panna, która uważa się na tyle dorosłą, żeby bzykać się z facetami, ale nie na tyle dojrzałą żeby potem wychowywać dziecko. Oddawanie swojego dziecka też zdecydowanie nie wzbudza mojej sympatii. Ponadto Jumo ma irytujący sposób mówienia i udaje że się zna na muzyce, mimo że sie nie zna. Większą sympatię wzbudza jej chłopak. śmieszny koleś. Co do filmu, to myślałem że będzie głupszy. Nie jest głupi, ale jest nudnawy. Można obejrzeć lub nie. Gdy go nie obejrzycie, to wiele nie stracicie. 6/10

Okrutny_Kot

"Nie jest głupi, ale jest nudnawy. Można obejrzeć lub nie. Gdy go nie obejrzycie, to wiele nie stracicie. "

Z tym się zgadzam:)

"udaje że się zna na muzyce, mimo że sie nie zna" - mowienie w kategoriach "zna" sie na muzycie i "nie zna" to chyba nieporozumienie:)

"Panna, która uważa się na tyle dorosłą, żeby bzykać się z facetami," - a moze ona zrobila to z ciekawosci? nigdy nie zrobiles niczego z ciekawosci? :)
A mnnie akurat mierzi ten temat z miloscią do tego chlopaka, jakies to wymuszone takie...:)

Pozdrawiam

P.S.
Aha, muza calkiem fajna - i Juno ponetna -szkoda tylko ze to juz nie dziewica hahaha:):)