Chyba nadal jak pojawia się zmianka o kolejnej częsci Jurassic Park wywołuje taką małą radość że znow zobaczy Dinozury na ekranie .Oczywiscie wiekszą frajdą film o Dinozaura jest oglądanie za Dziecka .
Własnie wczoraj na Polsacie oglądnąłem najnowszą czesć kolejnego cyklu tej epopei .Troszeczkę w tej cześci mamy powród do korzeni czyli do pierszy cześci z tych lat 90 pierszi bohaterowie wątki,
Najnowszej cześci nie brakuje werwy dość dobrej akcji .Najnowsza cześć jest bo po prostu jest ktoś sobie wymyslił ze Dinozaury mogą sobie wśród ludzi lub gdzieś zakątkach światach .Sa jakieś wielkie owady stworzone przez człoweka .Chyba najnowsza cześć
mówi jak to człowiek igernuje w świat przyrody chce w nim zamieszać i mysli ze ma wszystko pod kontroląA rzeczywistość bywa rózna .Tak samo twórcą tego filmu myślą że maja pod kotrolą nie końca nie wiadomo co caman ,Jak mówilem są Dinozuary sąw wielkie robale są ludzie są ucieczki jest stara gwardia bohaterów.
No co tu powiedzieć no średnio to wyszło .Ale ja i tak w Lipcu czekam najnowszą cześć na nic nie nastawiam czy kolejna cześć jest potrzebna czy 40 lernia faceta będzie cieszyć kolejna odsłona Jurassic Park i coś mi mówi że to nie będzie ostatnia częsć ktora nadchodzi.5/10.