PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=804059}
5,5 36 tys. ocen
5,5 10 1 36459
3,6 30 krytyków
Jurassic World: Dominion
powrót do forum filmu Jurassic World: Dominion

Chodzę do kina raz na jakis czas i fakt, że może nie jestem wielkim znawcą ale kurde ludzie,bez przesady ,juz sie w glowach przewraca od tych filmów.
Jak czytam recenzje to nie dowierzam????:/

Film był ciekawy,trzymający w napięciu i miał dobre efekty.Z czystym sumieniem bym poleciła.Nie ogladałam wszystkich części, chyba za dzieciaka tą pierwszą...i tą uważam ze conajmniej rownie dobrą.

Ja juz serio nie wiem czego ludziom potrzeba zeby ich zadowolić.Wyżej srają niż d. mają : D

ocenił(a) film na 8
kasiaszaty

Dokładnie. Zawiedli się głównie ci, którzy zapomnieli o czym to uniwersum było od samego początku, bądź nie czytali książek Crichtona. :D

ocenił(a) film na 6
kasiaszaty

Tak jak w moim komentarzu tutaj (na forum jedno z nowszych) film był całkiem spoko, i chyba nie warto czytać opinii współczesnego kinomana bo jak to napisałaś człowiek sam chyba już nie wie czego oczekuje od filmu by był świetny :/

kasiaszaty

Dzięki za info. Teraz już wiem, że jak coś bardzo polecasz to trzeba się od tego z daleka trzymać.

ocenił(a) film na 3
Filbo

Zgadzam się. Założycielka tematu chyba nie zauważyła w tym filmie dennej gry aktorskiej, żałosnej kreacji antagonisty oraz braku scenariusza.