PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=804059}
5,5 36 tys. ocen
5,5 10 1 36459
3,6 30 krytyków
Jurassic World: Dominion
powrót do forum filmu Jurassic World: Dominion

Z cała pewnością nie jestem jedynym na tym forum, którzy mają ogromny sentyment do tej serii. Zaś młodsze pokolenie odsyłam do starej "trylogii". Zaś Parkowi Jurajskiemu oraz World, powinno się dać umrzeć godnie. Ale wiemy że tak się niestanie. Dlaczego? Niech za przykład będzie: Indiana Jones. Taaaaa... dojenie starych serii i robienie nie wiadomo jakich gniotów, nic nie da, ponieważ ważne jest że twórcy "korporacje" i tak zarobią ogromne pieniądze na nich. Naprawdę wielka szkoda, myślałem że tu dostaniemy wielki powrót starych znajomych z młodą kadrą (oraz wielki bohater z Marvela, sic!), trochę zakręcimy z dinozaurami w świecie, hmmm miałem nadzieję trochę na Walking Dead, może? I bombastyczny film! Ale cóż... dostaliśmy gorszy film niż poprzedni. Który w sumie i tak oceniłem tak samo ze względu na sentyment. Ech... Cóż scenariusz i tak pewnie jest napisany do kontynuacji, tylko zapewne czeka w "zamrażarce" na lepsze czasy, aż smrodek dookoła tego minie i fani znowu będą mieć wielkie oczekiwania.