PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=804059}
5,5 36 tys. ocen
5,5 10 1 36459
3,6 30 krytyków
Jurassic World: Dominion
powrót do forum filmu Jurassic World: Dominion

Miałem nadzieję na coś podobnego do ostatnich filmów serii, ale ocena na FW spowodowała pewne wątpliwości. Jednak spróbowałem... i żałuję. Takich debilizmów jak w tym filmie dawno nie widziałem. Idiotyczne sytuacje, idiotyczne dialogi dla idiotów, przeskakiwanie z akcji na akcję co kilka sekund, totalny brak logiki praktycznie we wszystkim. Tylko ktoś z IQ na poziomie małpy może się na to nabrać i nie dostrzec totalnych bzdur na każdym kroku. Absolutnie odradzam nawet próbę obejrzenia tego chłamu.

Vendeur

Dokładnie. Film prezentuje poziom zbliżony do 3 godzinnego expose Tuska z 2007r. Film przydługawy i dosyć chaotyczny pod względem fabularnym.

Niobe_FW

I po co ta debilna polityka tutaj? A co, Kaczyński i Morawiecki lepszy? Bo raczej w porównaniu do Tuska to ich mowy są poniżej poziomu dna.

Vendeur

Kolega się chyba za dużo naczytał "Gazety Wybiórczej" lub "NIE" Urbana.

Niobe_FW

Kolejny idiota z klapkami na oczach. Wracaj do swojego PiSlamu i komunistycznej propagandy. Trzeba mieć naprawdę IQ na poziomie małpy, aby przy każdej okazji najeżdżać na Tuska. Wy, PiSlamiści się tym charakteryzujecie. I nigdy tego nie pojmiecie.

Vendeur

Za komunistyczną propagandę odpowiadał w latach 80-tych sympatyzujący z Tuskiem Gobbels stanu wojennego Jerzy Urban.

Vendeur

A PO najwyższe poparcie zawsze uzyskuje w tych województwach w których po 1945r. powstało najwięcej Państwowych Gospodarstw Rolnych!!

Niobe_FW

Komunistyczna propaganda to najprędzej w TVN-ie, który był zakładany przez ludzi współpracujących w II połowie lat 80-tych z służbami specjalnymi PRL-u.

Niobe_FW

Potwierdzasz swoją aktywnością jak niski poziom prezentują sobą propagandziści PiS-u

Propaganda PiS-u osiągnęła poziom PRL-u. Identyczne metody związane z atakiem opozycji.

Propaganda peerelowska stosowała te same metody, ten sam schematy, ten sam nienawistny język, epitety.

Nie zaprzestawaj swoich wpisów, aby nadal potwierdzać jaką marność sobą prezentujesz

Vendeur

Pewnie teraz płaczesz z powodu śmierci wielkiego "patrioty" Urbana.

Niobe_FW

Wiesz po czym poznać debila? Że w kółko odpowiada tej samej osobie na tę samą wiadomość. Mało tego, odpowiada nawet sobie. Jesteś zbyt tępy, aby dostrzeć swoją głupotę.

Vendeur

Ja mam IQ na poziomie DODY a TY na poziomie Krowy, no co najwyżej Klaudii Jachiry.

Niobe_FW

Potwierdzasz swoją aktywnością jak niski poziom prezentują sobą propagandziści PiS-u

Propaganda PiS-u osiągnęła poziom PRL-u. Identyczne metody związane z atakiem opozycji.

Propaganda peerelowska stosowała te same metody, ten sam schematy, ten sam nienawistny język, epitety.

Nie zaprzestawaj swoich wpisów, aby nadal potwierdzać jaką marność sobą prezentujesz

ocenił(a) film na 3
Vendeur

Niestety prawda.