PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=804059}
5,5 36 tys. ocen
5,5 10 1 36459
3,6 30 krytyków
Jurassic World: Dominion
powrót do forum filmu Jurassic World: Dominion

Wyszedłem z kina

ocenił(a) film na 3

To chyba najwięcej mówi o tym produkcie. Niesamowicie mnie wymęczył, sama akcja nie tworzy filmu, to wiedza już nawet studenci.

ocenił(a) film na 5
Qracz

Studio i tak zarobiło na twoim bilecie.

ocenił(a) film na 3
lipa3000

Nope. Wbiłem za free.

Qracz

Film prezentuje poziom zbliżony do tych napalonych na Tuska TVN-ów i Newsweek-ów.

ocenił(a) film na 3
Niobe_FW

Napaleni to są Ci zboczeńcy z TVPiS. Nie ma 5 minut, żeby nie próbowali zmieszać z błotem BOGA POLSKIEJ POLITYKI DONALDA TUSKA. To klasyczne odwracanei uwagi i niestety na niektóych mniej lotnych to działa - odwracają uwagę od skrajnej niekomptencji tego (nie)rządu niemal w każdej kwestii jaka się zajmą. 

Qracz

Może kolega mi napisze gdzie są te miliardy z gazu łupkowego o których mówił ten polityczny bóg? Jak to się stało że nie wyczarował tych laptopów dla uczniów??

Niobe_FW

Gdzie jest inwestor z Kataru?

ocenił(a) film na 3
Niobe_FW

A powiedz mi gdzie jest 57 mld Euro na Krajowy Program Odbudowy, które mieliśmy otrzyamć? 57 MLD EURO, czyli 268 mliardów złotych. Nie bedzie ich, bo pisuar woli ograbić Polaków, niż stracić władze. Do tego będziemy i tak płacić za to składki, bo to jest przecież kredyt, którego nie otrzymamy wskutek skandalicznej niekompetencji tego rzadu pisowskiego, ale który trzeba spłacać.

Wy pisowczycy macie jakiś elementarny problem z pojomowaniem czasu. Nie wiem czy wiecie, ale mamy 2022 rok i od 7 lat rządzi pisuar. Liczy sie to, co teraz, a co jest teraz? Wielkie gówno. Ile kosztowała benuzyna za Tuska, a ile kosztuje za Kaczora dyktatora? Jaka inflacja byłą za Tuska, a jaka jest za Kaczora Dyktatora? Największa od 26 lat. Czyli każdy obywatle jest każdego dnia okradany przez ten podatek Kaczyńskiego.

Qracz

Te problemy to w 70% wina opozycyjnej Koalicji Obywatelskiej. Jej politycy odgrywają de facto rolę pro-niemieckiej V kolumny. Wspomagają Niemcy i instytucje UE w których Niemcy mają największe wpływy w prowadzeniu swego rodzaju wojny hybrydowej przeciwko Polsce której elementem jest tzw. Walka o praworządnośc. Wszystko dlatego że PIS-uary są niechętne walucie euro, sprzeciwiają się federalizacji UE i wolą Waszyngton od Berlina.