Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

:D :D :D

ocenił(a) film na 10

Nie ma to jak wyjść z koleżankami na dobry taneczny filmik :-). A jak komuś się nie podobał to chyba nie lubi tańca, i nie wiem tylko po co oglądać takie filmy, chyba tylko po to zeby potem sobie na forum po nim pojezdzic :P

Polecam!

Miho_6

A ja nie polecam. Nie idzcie na to do kina. Szkoda czasu. Jak chcesz sobie taniec obejrzeć to idz na coś lepszego. Koleżanka zaciągnęła mnie na ten film i żeby zrobić jej przyjemność to poszłam. Ludzie, co za badziew nawet na dwie gwiazdki nie zasuguje. OMIJAJCIE TEN FILM Z DALEKA!

Moniia

DZIEWCZYNO, NIE ZNASZ SIĘ NA TAKICH FILMACH NIE OCENIAJ!! widac to już setny raz... film nie zasługuje na 7/10 nawet, ale 6 owszem, nie był aż tak zły

ocenił(a) film na 2
Szmminka

był TRAGICZNY w porównaniu w każdym innym filmem tanecznym jaki znam. Żadnej treści, żenująca historyjka, marny taniec, słaba muzyka, fatalna gra aktorska, takie pierdu-pierdu. 2/10

użytkownik usunięty
ajka_k

Do załozyciela tematu: Jade jadee trasa lece .. po tym hu*** filmie. Obejzałem go tylko zeby po nim jechac.. i brechtac brechatc:D:D:

0/10!

hioh ;]]
film nudny jak flaki z olejem. nawet lepszy jest od niego "Taniec ostatniej szansy".
na to wgl szkoda czasu . omijać szerokim łukiem ;]
twórcy chyba chcieli zaciągnąć ludzi do kina hasłem (i zrobić byle jakie gówno):"Film twórców Step up i Step up 2" (głównie dlatego obejrzałem). bo i tak przyjdą widzowie ;]

najwyżej 3/10 więcej nie ;]

ocenił(a) film na 5
Miho_6

No słabiutki film....Bez porównania dla ''Step Up 1,2 '' Przeceniłam ten film i dałam 5/10 .

husi1202

bardzo slaby... i nie trzeba do tego byc znawca tanca;] 3/7

ocenił(a) film na 3
husi1202

popieram film naprawdę słaby, a główna bohaterka, maszkara że ała!! Wielce tańczy ale nie widać tego więcej dupą rusza, no i w tym Rubbys to tez jakoś slabo im wyszlo