Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

Ten film jest genialny. Lepszy niż Step Up. Naprawde polecam!!

ToySoldier

potwierdzam step up to przy tym pikus :)) hehe

ToySoldier

Nie wiem, bo "step Up" nie oglądałem, ale na ten dałem się skusić i w ogóle nie żałuję:) Polecam nie tylko fanom gatunku:)

ocenił(a) film na 4
k_saratancredi_m

to chyba jakis zart
nie wiem w czym ten film ma byc lepszy od step up - totalne rzniecie z filmow typu step up wlasnie, tylko ze zero tanca jest w tym filmie. Glowna bohaterka kompletnie nie potrafi tanczyc, taniec jest tu dodany na sile i wylacznie po to, aby film sie sprzedal, bo teraz jest to popularne. Step up jest swietny dla tych, ktorzy lubia taniec, bo w takich filmach wlasnie o taniec chodzi, a nie o gre aktorska. Tutaj jest zero gry aktorskiej i zero tanca. Bylismy bardzo niezadowoleni po obejrzeniu tego w kinie, powiem nawet, ze bylismy wkurzeni, bo jest to wielka chala. Ocena - ponizej oczekiwan, dalbym mniej, ale generalnie jestem za propagowaniem tanca gdzie sie tylko da.
pozdrawiam
scamdo

Myst_2

tak ten film to żart , zgadzam sie z Toba w 100%. wynudzilam sie jak nigdy ;| w ogole dziewczyna nie umie znalesc rytmu .

bluffgirl01

Pewnie, zgadzam się. To DNO TOTALNE! Najmniej oryginalny film taneczny jaki widziałam! Po wyjściu z kina byłam na siebie zła że wydałam na bilet aż 15 zł... Nie polecam, zdecydowanie.

ToySoldier

Ja osobiście wolę Step up. Jedną z wad Just dance jest to, że jest ZA KRÓTKI!