Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

Żaaaal

ocenił(a) film na 4

"Just Dance" nawet w 50% nie zaspokoił moich oczekiwań. Po wstępie, że jest to film twórcy "Step Up" liczyłam na zaskakujące popisy taneczne. O porządnej fabule nie wspomnę! W końcu, jak sam tytuł wskazuje- Tylko taniec, więc z tym nastawieniem poszłam do kina.
Gdy światła zgasły, a na ekranie pojawił się film z każdą minutą moje marzenia o zaskakujących choreografiach nikły...
stopień trudności ograniczał się do szpagatów, piruetów, slajdów, O zgrozo! Zapomnijmy o drewnianych biodrach aktorki!
z kolejnymi nutkami, które były obecne w filmie marzenia o porządnym soundtracku również...
nie inaczej fabuła, która kończy się banalnie-przyjęciem do wymarzonej szkoły.

Żal czasu i pieniędzy wydanych na bilet.

Nie polecam! Nie warto!

ocenił(a) film na 1
Figielek

widzialam kilkanascie filmow tanecznych, ale... takiego GOWNA nigdy!!! masakra naprawde nie polecem, nie dosc ze fabuly nie ma tu zadnej to na dodatek dziewczyna w ogole W OGOLE W OGOLE NIE POTRAFI SIE RUSZAC. tandetny przewidywalny do bolu a milosierdzie ludzi ktorych ta fujara (Lauryn) spotyka na sewej drodze wywoluje mdlosci. ale tak to jest gdy w role tancerki obsadza sie corke szefa wujka kochanka siosry... pierdo*** to!