tak zalosnego filmu dawno nie widzialem i to bylo 1h23min zmarnowane w moim zyciu .. 2 na 10 ze wzgledu na Carmen ..
Wiesz co?! Jeżeli lubisz albo kochasz taniec tak jak ja to powinien ci sie ten film podobać a nawet powinien być zaje*** jak w ogóle cie to nie interesuje to po co chodzić na taki film??!! To jest film dla tych którzy kochają na taniec i zwracają uwagę na niego... Wiec nie pisz że to jest czas który zmarnowałeś/aś w swoim życiu...obejrzyj sobie Step up obie części to zrozumiesz...
Ja powiem tak. Uważam, że w porównaniu do Step up i Step up 2 to jest naprawdę słaby film. Sama tańczę i kocham filmy opowiadające o tańcu, jednak Just Dance jakoś mi nie przypadł do gustu. Spodziewałam sie czegoś innego. Film jest średni. Moja opinia.
film nie podobał mi się, fabuła banalna i łatwa do przewidzenia, miałam wrażenie, że już go widziałam... gra aktorów słaba i sam taniec też nie powalał...
obejrzeć można jak nie ma się czego ale wydawać pieniędzy na kino nie warto
jak jestes taka cwaniara to cos Ci powiem ogladalem ten film za na mowa dziewczyny i zobacz sobie ze ocenialem step up 1 i 2 ... ogladalem tylko kilka odcinkow u can dance ale i tam zdolalem zauważyć ze oni choreografie ulkadaja do piosenki a laseczka w ostatniej scenie daje popis do piosenki just dance ktora otrzymala od typa na wejsciu to nie jest dziwne dla ciebie ??
Zgadzam się. To było trochę naciągnięte. Ja rozumiem, że bohaterka czuła muzykę i od dłuższego czasu trenowała, ale każdy tańcerz by dać naprawdę dobry popis musi znać piosenkę do której tańczy. Można sie upierać, że ona poszła na żywioł, ale dla niej zbyt ważne było dostanie się na uczelnie. Zbyt dużo by ryzykowała. Dlatego też z tą piosenką trochę przesadzili.
Mówisz, że kochasz tańczyć? ok. Ja już tańcze jakiś czas i powiem Ci, że ten film nie prezentował żadnego tanecznego poziomu. Jedyne co było świetne to to, że ta główna bohaterka była świetnie rozciągnięta, ale robienie szpagatów nie jest czymś widowiskowym. Fabuła była denna, lecz niczego wielkiego się nie spodziewałam po filmie tego typu, oprócz tańca-tego też się nie doczekałam. W Step up były świetne sceny taneczne, choreografie-cud, miód i orzeszki. Niestety dla mnie zmarnowane półtorej godziny, bo mogłam w tym czasie potańczyć =]
kinomaniak tez dzis dal 2/10 ;p a ja ogolnie nie przepadam za takimi filmami marne kopie Dirty Dancing;p
ok wystarczy 15 minut żeby wiedzieć prawie ze szczegółami jak potoczy się fabuła do końca filmu, sceny tańca (?) że tak powiem przeciętne sama zresztą odtwórczyni głównej roli było widać nie czuła 'klimatów'. fabuła filmu to osobna bajka, marna i nie trzymająca się kupy bajka.
Polecam TYLKO w wypadku gdy na film zaciągnie was dziewczyna jak wiadomo kobietom się nie odmawia ;), a w innych przypadkach grzecznie podziękujcie.
jak dla mnie w tym filmie nie było w ogóle tanca - jakieś żałosne wygibasy - szkoda czasu i kasy na ten film:(
nie warto wydawac na kino, lepiej sciagnac z neta i obejrzec w domu... Film nie zachwycił mnie..4/10 Zgadzam sie z wypowiedziami wcześniejszymi. pozdro ^^
narazie tylko szybko przejrzałam:) w całości obejrze wieczorem:) ale jest króciutki bez napisów zaledwie godzine i 17 minut , same napisy końcowe trwają 10 minut :)