Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

2/10

ocenił(a) film na 1

moim skromnym zdaniem film nie powinien znaleźć się na wielkim ekranie. jak na 21 wiek produkcja bardzo przeciętna. nie dość, że nie ma w nim żadnych efektów, praktycznie żadnych choreografii i żadnego sensownego wątku, to jeszcze po około trzydziestu minutach zaczyna wiać nudą. oglądając go na tvfilmy(.pl) dosłownie czekałam, aż skończy się limit czasowy. jakby tego wszystkiego było mało po obejrzeniu 'Just dance' zaczęłam się zastanawiać gdzie wcześniej widziałam ten film. wątek dziewczyny z jakiejś dziury zabitej dechami, przyjeżdżającej do wielkiego miasta aby spełnić swoje marzenia, kontynuującej tradycję po nieżyjącej już matce, nie spełniwszy swoich marzeń zaczynającej pracę w klubie nocnym, zostawiającej kogoś bliskiego w swojej wsi, poznającej prawdziwą miłość, która motywuje ją do działania kojarzy mi się ni mniej ni więcej z 'Coyote Ugly', które swoją premierę miało w 2000 roku, a jednak dużo bardziej mnie zachwyciło.

mogłabym jeszcze długo mówić o tym filmie, ale myślę, że nie warto marnować czasu na coś, co jest do kitu.