Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

A JA POLECAM!

ocenił(a) film na 7

Podobał mi się ze względu na to, że pokazuje młodym ludziom że warto walczyć o swoje marzenia, pomimo wielu przeszkód i trudności, przy odrobinie cierpliwości i wytrwałości można osiągnąć w życiu to, o czym się marzy. No i poza tym ładny obraz dobrze się go ogląda:)

iris_1984

Dobrze się ogląda, bo i historia fajna i dziewczyna, a całość w pięknej oprawie taneczno-muzycznej :)

iris_1984

O, to samo twierdzę, a nie teraz w mediach promuje się ćpunów, alkoholików i gangsterów. I skąd młodzież ma czerpać wzorce? :) A tak, taki sympatyczny filmik o spełnianiu własnych marzeń ciężką pracą i wytrwałością. Myślę, że czasem warto obejrzeć i coś takiego.

iris_1984

Jestem za!!!!!! Takich filmów powinno być więcej!!!!

iris_1984

Też tak myślę. Dziewczyna oprócz tego, że tańczyła, miała jeszcze coś w głowie. Film pokazuje, że trzeba marzyć, a marzenia się spełnią :) I to jest w nim najfajniejsze.

ocenił(a) film na 1
iris_1984

może film mial niesc jakieś przeslanie, jednak gdy go ogladalam bylam skupiona na jego beznadziejności, a nie treści, która niesie :P

justyna_blecka

Z pozoru ten film to odbitka poprzednich, ale tak naprawdę zupełnie inny- bo pokazali w nim te kawałek normalnego życia....nie było ckliwych momentów gdzie patrzą sobie w oczęta i wzdychają , a potem z hukiem się rozstają z powodu braku pokoju na świecie....to co pokazali jest dla mnie prawdziwe.....dlatego tez nie do wszystkich mogło to kino trafić.....jeśli ktoś oczekuje ckliwej ściemy- to nie powinien oglądać tego filmu.....dla mnie bardzo dobry film......

basia_gra

Ja osobiście nie widziałam ale naciągam brata ale jak oglądam zapowiedzi i teledyski to chce iść