Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

niestety ten film to kopia Coyote Ugly - normalnie scenariusze prawie ze identyczne...a szkoda, tak gorąco go polecali, a tu trzeba bylo napisac ze Coyote Ugly z nowymi aktorami...

e_wawrzyn

Tak dokładnie przewidywalny w każdym momencie , kopia ,,Wygranych marzeń" , praktycznie cały czas miałam przed oczami tamten film, fabuła generalnie taka sama , po co nakręcać identyczny film z nowymi aktorami...

alkatraz

Jeszcze nie oglądałam tego filmu, więc nie będę się wypowiadać na temat oryginalności, ale czy "Coyote Ugly" nie było o dziewczynie, która chciała zostać kompozytorką?

ocenił(a) film na 3
kasia_unica

chciała zostać kompozytorką i to chyba jedyna róznica, naprawde ten film jest totalna kopia coyote ugly (tylko że zamiast ojca w make it happen lauren ma brata), ale dla mnie coyote ugly było bardziej prawdziwe, natomiast ta szmirka tylko działala mi na nerwy....

użytkownik usunięty
elis_webber

faktycznie kopia, tylko dużo słabsza

Chociaż nie jestem fanem tego typu filmów, to Coyote Ugly miał jakąś głębie i nie był tak naiwny jak Make It Happen.

Generalnie wzięli sprawdzoną fabułę i wrzucili modny ostatnio wątek taneczny od którego swoją drogą zbiera mi się już na wymioty... bo ileż można.

Step Up to marna imitacja W rytmie hip-hopu z różnicą w płci głownej postaci...

ocenił(a) film na 7
Joe_Black1

ja bym powiedziała ze ten film to kopia w rytmie hip hopu,
Dwukrotne przesłuchanie, inspiracje zaciagniete w klubie i takie drobnostki np chlopak wpadl do sali podczas przesluchania itp. Jednak film nie jest nudny to jego plus