Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

Jak dla mnie film fajny, lekki i przyjemny. Milo sie ogladalo, fajni aktorzy tylko ten koniec wg mnie troche slaby. Ale ogolnie wszystko w porzadku wyszlo (: Jestem na TAK! :D moja ocena 8/10

Risae

Mnie się też podobał, razem z koleżankami dobrze się bawiłyśmy. Taki w stylu Step up, ale jednocześnie inny. Dobry filmik na ten weekend.

Risae

Film jest bardzo fajny, polecam.

Risae

Cieszę się, że nie zaangażowali w tym filmie rasowych tancerzy, tylko aktorów, bo oni dźwignęli ten film (nie byli drewniani), a jednocześnie tańczyli naprawdę fajnie. Oceniam 8,5/10.

Risae

Wg mnie film całkiem niezły, co prawda ponownie o szkole tańca, ale za to pomysł, co do życia głównej bohaterki nieco inny. Myślę, że dużym plusem jest fakt, że dziewzcyna nie tańczy wcale jakoś rewelacyjnie, tylko jest normalną fajną koleżanką z sąsiedztwa, która dzięki uporowi i wsparciu spełnia swe marzenia. Polecam.

janekostr

No własnie, też się zgadzam, choć niektórzy uważają to za minus tego filmu. Przecież ta dziewczyna nie jest zawodową tancerką i nie miała nią być z założenia. Film pokazuje, że do wymarzonej szkoły tańca dostają się osoby wytrwałe, które się nie poddają, bo wiedzą jaki mają cel - chcą nauczyć się tańczyć. Myślę, że główna bohaterka świetnie oddała to co miała pokazać.

uguara

popieram was!! przecież nikt nie twierdził, że film będzie kultowy i genialny. nic z tych rzeczy. to jest dobry filmik na zimowy wieczór we dwoje i już. po prostu miło sie ogląda :)

Risae

Ja powiem tylko tyle - jest na co popatrzeć ^^

ocenił(a) film na 8
Risae

Wydaje mi się, że każdy kto lubi tego typu filmy powinien wyjść zadowolony z seansu. Film ma podobny schemat do Step up, Coyote Ugly czy innych, ale mimo wszystko jest fajnie nakręcony i ciekawy.