Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

Ja zamierzam iść na ten film do kina, a nie piratować po necie jak widzę większość z was...Myślę, że to właśnie na dużym ekranie najlepiej możemy przyjrzeć się filmowi, jego aktorom, najlepiej poczuć i usłyszeć muzykę. Zobaczymy co to będzie, nastawiam się pozytywnie :)

ocenił(a) film na 1
aluna8

Wątpie żeby był wyświetlany w kinach. Pozatym na dużym ekranie aktorka nie będzie tańczyć lepiej! myślę że widziałam dobrze, i ruchy bedą takie same jak na dvd. Dla mnie to jest najgorszy film który widziałam w przeciągu 3 lat. Tani kicz. Ale jeśli chcesz to możesz pooglądać, może tobie sie spodoba ;p

AimeR

Wystarczy dobrze czytać - data premiery w Polsce 19.12.2008. Chodziło mi o to, że na film obejrzany na dużym ekranie robi zupełnie inne wrażenie i co do tego nie możesz się kłócić, bo tak jest. To tak jak ktoś oglądał film np. z dużą ilością efektów specjalnych tylko na kompie na małym ekraniku i dziwi się, że taki słaby i mu się nie podobał. Niestety, ale większość filmów jest robiona tak, że najlepszy odbiór ma się właśnie w kinie na dużym ekranie.
A tak poza tym, to ja słyszałam dobre opinie o tym filmie i dlatego właśnie zamierzam obejrzeć - nic mnie nie zniechęci :D

ocenił(a) film na 1
aluna8

Rozumiem że w kinie filmy odbiera się lepiej, i bardziej się nam podobają. Wcale nie mówie że nie. Nie twierdze też że ci się nie spodoba. Jednak jak dla mnie to bez różnicy czy oglądałabym go w kinie czy w tv, bo nie ma tam ani efektów, ani tańca dla którego właściwie oglądałam ten film.
Duży ekran nie zmieni faktu że fabuła jest naciągnięta a taniec na niskim poziomie.
Ale nie zniechęcam Cię, poglądasz i ocenisz :)
Mi osobiście byłoby żal kasy na takie coś.
Pozdrowienia