Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

Wyniosłem bardzo dobre wrażenia po obejżeniu tego filmu, ogólnie nie przepadam za takim typem filmów ale ten bardzo mi się podobał, i gorąco go polecam.

kosmo__1

Cieszę się, że nie tylko mi się podobał. Super film i i fajny taniec. To jest to!

ocenił(a) film na 4
kosmo__1

A skąd wyniosłeś te wrażenia? Poza tym jak można wynieść wrażenia z filmu? Zastanawiające...

Co do tego obrazu, to jak dla mnie jest poniżej oczekiwań. Strasznie nudny i głupkowaty, nie wspominając już o całkowicie przewidywalnej fabule (tego nie będę sie zbytnio czepiał, bo o większości filmów można to powiedzieć). Jak oni mogą kręcić takie badziewia to ja nie wiem, zastanawiam się tylko jak mogłem chcieć to obejrzeć:(

ocenił(a) film na 10
Heartbreaker

Rozumiem, że jesteś fanem tych typowych głupich filmików, gdzie tylko strzelają i nikt nie umiera,ja również uważam, że można wynieść wrażenia z filmu potrzeba go tylko oglądać a Ty widzę masz z tym problem, skoro masz aluzję do prawie każdego filmu to możę zajmij się czymś innym.
Just Dance to sympatyczny film, który gorąco polecam.

kiler__12

Nie ma co dyskutować. Jednym się podoba, innym nie. Jak ja nie lubię dramatów, to na nie nie chodzę, bo wiem, że nie będą mi się podobać. Jak ktoś nie lubi filmów tanecznych to też nie ma po co iść na Just dance. Ja może fanem nie jestem, ale mimo to film mi się podobał, a już zwłaszcza dobra muzyka i niezły taniec głownej aktorki.

mareczek_2008

No nareszcie sensowna wypowiedź. Ja uwielbiam takie filmy i zawsze mi się podobają :) a kto nie lubi tego nikt nie zmusza :P

ocenił(a) film na 8
kosmo__1

Mnie wyciągnęła dziewczyna, ale muszę przyznać, że nie był zły :) Całkiem całkiem fajna dziewczyna, ładne tańce (zwłaszcza te w klubie :D). Ogólnie odbiór pozytywny :)

użytkownik usunięty
kosmo__1

w zyciu nie widzialam gorszego filmu o tancu! akcja zaczynie sie toczyc wlasciwie pod koniec, aktorzy sa na maksa sztuczni, a o tancu nie wspomne - masakra

ocenił(a) film na 3

Film..hmm totalna klapa. Aktorzy do bani, panna Kirk, która nie umie tańczyć i w dodatku bardzo przewidujący- zero zaskoczenia.NUUUDDDYYY!!!

ocenił(a) film na 5
kosmo__1

Ja powiem tak można obejrzeć
ale do Step up się nie umywa trochę tańca mi tam brakowało :P

kosmo__1

Film bardzo fajny polecam!!!!!!! SUPER SUPER :P)))))

kosmo__1

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Film bardzo dobry dobra obsada, aktorzy bardzo dobrze zagrali 10/10 :P heh

kosmo__1

A jak oceniacie główną bohaterkę? Moim zdaniem nieźle się ruszała, no i fajne ciałko. Ale i tak najlepsza była ta jej koleżanka z Ruby's ^^

użytkownik usunięty
darofalko

ludzie dajcie spokój. 'dobrze się ruszała' - czy wiecie jak to jest się dobrze ruszać? jedynym dobrym tańcem głównej bohaterki był ostatni taniec! A co do głównych bohaterów: najbardziej mi się chciało śmiać z wątku Lauren i Russa. minęło 15 minut filmu a oni już byli razem. Totalny bezsens. W tym wątku scenarzysta totalnie się przejechał.

ocenił(a) film na 8
darofalko

Zgadzam się z przedmówcą - najlepsza była koleżanka z Ruby's. Tak czy siak mnie się podobały wszystkie dziewczyny, a główna bohaterka miała ładną twarzyczkę

darofalko

A ja też uważam, że fajna z niej laseczka :)

ocenił(a) film na 4
kosmo__1

Fajny film?
A powiedz ty mi, jakie ty filmy ogladasz skoro tej jest "fajny"?

Czasami zastanawiam sie, skad bierze sie gust poszczegolnych osob.

Za przeproszeniem, chyba z czterech liter.

ocenił(a) film na 4
max179

Do-kła-dnie! (to powyższe)
fajny film ? to obraża naprawdę fajne filmy :D na moje ulubione nie starczyłoby skali. Moim zdaniem taki średniej jakości filmidło, które z nudów można obejrzeć w deszczowy wieczór (jeśli już)

kosmo__1

Nie no proszę Was ludzie!Nie załamujcie mnie!
Oglądając film, w którym tematem głównym wydaje się być taniec, można oczekiwać więcej niż z 5 scen z jakimiś pseudoruchami głównej aktorki, która oprócz tego, że była bardzo fajnie rozciągnięta to ruszała się z delikatnością i swobodą słonia. Oglądając komedię oczekuję, że mnie rozśmieszy, dramat, że złapie za serducho, a film taneczny, że dostarczy sporej ilości scen tanecznych, a tu lipaaaaa. Tak naprawdę to jest to kolejna amerykańska miłostka, z elemntami tanecznymi i z tzw big american dream. Żenua!
4/10
Osobiście jedyny niezły film taneczny ostatnich lat jaki widziałem to You got served. Tam się głównie tańczy, a nie...

ocenił(a) film na 9
plecak_88

ja uwielbiam filmy taneczne i ten mi się bardzo podobał ze względu na taniec i muzykę :) ale nie rozumiem, dlaczego niektóre filmy typowe dla ciebie typu hsm itd dostają takie wysokie punktacje a niektóre świetne filmy mają takie niskie noty... :(

kosmo__1

Zależy od gustu. Mi się podobał, nawet bardzo. Nie można go porównac do takich filmów jak Step up, czy kochaj i tancz, ale ogólnie przyjemnie mi się oglądało ten film. Polecam. 6/10.

użytkownik usunięty
borufka

HAHAHA ja wole strzelankiii :D a nie jakies gów** dla Jacykowa i Piróga ! hahahaha