Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

który to już raz ....1/10 ...bez oglądania hehe

ocenił(a) film na 6
lechifre1

nie ma to jak oceniać filmy bez oglądania

lechifre1

jakis Ty glupi.. ile jest filmow o podobnej tematyce i co kazdemu dajesz 1 bo sie fabula powtarza?

Risae

uznam to za komplement....ale oceniłem ten film po obejrzeniu Step Up 1 i 2 .....wiec szczelam

lechifre1

no to "szczelaj" i wszystko jasne:D
Chodź bez optymizmu podchodzę do takich filmów, to na pewno nie można oceniać/wypowiadać się bez obejrzenia.

szirchu

też daje 1 bez oglądania, ale w swojej głowie. ten syf zamierzam omijać szerokim łukiem, ale oceny nie wystawie choć wiem że 1 lub 2 to max na co zasługuje. to oczywiste

Indrid_Cold_84

....to była moja prowokacja...udała sie ....szczerze nie zagłosowałem na ten film bo go nie widziałem...hehe...ale zakładam że i tak dał bym 1

ocenił(a) film na 6
lechifre1

to gratuluje udanej prowokacji, naprawdę.
Obejrzyj film okej? Wtedy pogadamy.

Jean

Własnie w sobote o godz 9:15 oglądałem ten film w multikinie 51 w Poznaniu...frekwencja była niesamowita...tzn tylko ja na całej sali film ocenił bym na 4 ale jestem skłonny nawet dac 6 z wiadomych zwględów....za niezle poruszające się kociaki...hehe....

ocenił(a) film na 4
lechifre1

Ja niestety po obejrzeniu nie mogą dać wiele więcej. Spodziewałam się czegoś dużo lepszego od Step up 1 i 2 a także od W rytmie hip hopu zakładając że kolejne powinno być bardziej udane. Ale niestety się zawiodłam. Film jest kiepski i nie warto iść na niego do kina.