PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

?

ocenił(a) film na 8

Czy wy zaczniecie w końcu oceniać film,a nie tego piosenkarza?
Czy sa tu jeszcze jacys ludzie którzy zwracaja na takie rzeczy uwage jak montaż itd?

ocenił(a) film na 10
Berith7777

Prawie wszystcy którzy dali 1 nie oglądali filmu.

ocenił(a) film na 8
Spiderman_filmaniak

Otóz to-dla mnie to typowa ignorancja i wiesniactwo juz pomijajac fakt,ze to brak szacunku dla kina.

Berith7777

Szacunek dla kina? dla jakiego kina ja się pytam?!

ocenił(a) film na 10
Berith7777

Prawie wszystcy którzy dali 1 nie oglądali filmu.

Spiderman_filmaniak

Ja na przykład film oglądałem, jestem wielkim fanem Justina i muszę powiedzieć że mogło być lepiej, ale i tak idzie 10/10!

Berith7777

Filmu nie oglądałem i nie wiem jak tutaj trafiłem,ale czy ten film zasługuje na ocenę 8 ?

ocenił(a) film na 8
RAC_79

Rozpisałem si w odpowiedzi ale net siadł i niestety poszła w niebyt moja odpowiedz,takze odpowiem w skrócie bo nie chce mi sie drugi raz rozpisywać:świetna realizacja,genialny montaż,który sprawia,ze nawet jeśli nieinteresuje mnie ten człowiek i jego twórczość to bardzo dobrze się ogląda film.

RAC_79

Nie słuchaj Berith on kłamie, film od początku do końca kręci się woków dupy Justina, oprócz kilku faktów o nim nie dowiesz się nic ciekawego. Za sam montaż, który nie jest rewelacyjny wystawienie filmowi 8 to już prowokacja.

ocenił(a) film na 6
Berith7777

Ja osobiście nie jestem wielką fanką Bibera, ale osobiście film mi sie podobał dałam 6/10

Berith7777

cóż począc, taki świat. większosc jest ludzi głupich niż mądrych. Większosc jest ignorantów, którzy jak usłyszą, ze w filmie gra ktoś za kim nie przepadają tylko dlatego ze coś osiągnął i wiecej babek na niego leci czy coś tam, wlepiają mu z góry 1. Ignorancja dla pracy całego zespołu ludzi, myslę ze ma to zwiazek ze zbyt dużym rozpieszczaniem za dziecka, pozniej myslą tacy ze wszystko im się należy za nic.