Straciłem bezpowrotnie 5 minut swojego życia... dla Was drodzy użytkownicy! Chciałem Was ostrzec, bo choć nie oglądałem tego ścierwa, to i tak WIEM, że to coś to pomyje dla odmóżdżonych smarkaczy! OGARNIJCIE SIĘ!!!
Ja oglądałem i cóż muszę przyznać - ścierwo totalne ;) Ten niby dokument to jego reklama, tyle. Gdyby ktoś nie zwietrzył na nim interesu to byłby nikim. Sztab ludzi jest w stanie każdego wypromować.
Lepiej nie oglądać tego ścierwa i dać 1/10, niż zrobić z nim cokolwiek i dać 10/10... Jesteś żywym dowodem, że istnieją ludzie z fistaszkami pod czaszką :) brawo!
Idioto? idź obejrzyj se ten syf i przetasuj się kilka razy to może ci nerwy puszczą...
A tak swoją drogą to ładne musisz mieć kompleksy, żeby słuchać wypacykowanego smarkacza... przykro mi...
Daj już spokój z ochranianiem tego filmu, nic Ci to nie da. Bieber zrobił ten film dla reklamy, jego "bogata" bibliografia to też tylko reklama, jestem pewien że za rok czy 2 lata napisze/nakręci "never say never 2" na który pójdziesz, a on zarobi jeszcze więcej kasy na kolejne części i tak w kółko aż popadnie w zapomnienie jak każdy idol nastolatek przed nim.