Tylko obecnie widać, co z niego wyrosło. Pluje na fanów, a oni się z tego cieszą.
kazdy ma gorsze chwile, ale nie wierzyl bym we wszystko co mowia media, w sumie to w nic bym nie wierzyl.
wiesz, cos sie moze czasami zdarzyc i czlowiek pod wplywem implusy moze dziwnie zareagowac, ja nie oceniam go, bo zwyczajnie nie spedzilem z nim nawet jednego dnia, co odbiera mi prawo mowic jakim jest czlowiekiem.
Nie spędziłaś z nim ani jednego dnia i mówisz jakim jest człowiekiem?
Czego oni dzisiaj uczą w tych gimbazach...
Niestety twoje wypowiedzi pozbawione są logiki. A popularny jest tylko wśród takich nie mających pojęcia o muzyce nastolatek jak Ty.
''nie spedzilem z nim nawet jednego dnia, co odbiera mi prawo mowic jakim jest czlowiekiem''
dlaczego fanki bimbera zaprzeczaja same sobie?
Dziwna reakcja nazywasz brak szacunku do fanow czy jazde pod wplywem alkoholu? A moze narkotyki? Ten czlowiek to nie artysta tylko celebryta, ktory robi wszystko dla zwrocenia uwagi. Nawet na wieziennych zdjeciach sie usmiechal...naprawde bardzo smieszne jest to, ze ryzykowal zycie przypadkowych osob swoim durnym zachowaniem. To czyny swiadcza o czlowieku. A jego czyny sa obrzydliwe.
Jestem kobieta, ale szczerze ci powiem ze wiekszosc ludzi woli byc samotna niz miec za dziewczyne/fanke takie bezmozgie gimnazjalistki jakimi sa fanki Biebera.