Kłamstwo

Cry_Wolf
2005
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 11465
6,5 2 krytyków
Kłamstwo
powrót do forum filmu Kłamstwo

chodzi mi konkretnie o zdanie wypowiedziane w 77 min 36 sek filmu.Wg mnie w znacznym stopniu podważa ono całą inteligencję tudzież błyskotliwość mordercy.(przypomina się troche Disturbia:-P)Ale to już kwestia własnych interpretacji.Moja jest taka,że takie zdanie w takim filmie nie przystoi:-),bo Kłamstwo mimo tej 77 minuty ogląda się co najmniej dobrze.

ocenił(a) film na 4
paniczBartosz

następnym razem proponuję napisać o jakie zdanie chodzi. no trudno, żebym teraz specjalnie ściągała film, żeby sobie posłuchać co ktoś mówi w 77 minucie.

ocenił(a) film na 7
manowce

po prostu chciałem być jak najbardziej uczciwy z tymi ,którzy jeszcze nie obejrzeli filmu:)... ale właściwie skoro oni zdradzają zakończenia,więc w sumie chociaż i ja ten jeden raz zdradze kto był najlepszym kłamcą:P (i nie chodzi mi tu wcale o Donalda Tuska).

Uwaga cytuje:P
"-Gdybym wiedziała,że Richa łączy coś z tą dziewczyną nie grałabym w tą głupią grę.(77 min 36 sek)
-Co powiedziałaś?
-Gdybym wiedziała,że Rich posuwa tę dziewczynę,nie namówiłabym was na to.

Później jeszcze dziewczyna jest zdziwiona reakcją Owena,co jakby utwierdziło mnie w tym,że Dodger wypowiadając te słowa z 77 min,wcale nie miała zamiaru zdradzać Owenowi tajemnicy(czyli powiedziała je sobie tak,po prostu :P).I właśnie teraz powstaje pytanie:-D
-czy ktoś kto przygotował tak idealny,genialny plan mógłby się zdradzić w tak żałosny sposób? Wg mnie -nie.
No i to tylko mi się nie podobało.Zakończenie mimo wszystko było fajne,efektowne itd ,ale mogłoby być jeszcze lepsze ,gdyby komuś chciało sie pomyśleć chociaż minutę dłużej od ogólnego czasu filmu(81min:P). pozdrawiam:)) "
tekst ten zamieściłem wczesniej na swoim blogu.