nie można negocjowac holokaustu gdyz miał on miejsce .Kwestionowac mozna i nawet trzeba liczbę ofiar .zydzi podaja liczbe 6-6,5mln. co jest oczywiscie totalna bzdurą.liczba 3,5 -góra 4 mln jest najbardziej wiarygodna .
wystarczy popatrzec ilu ich bylo w Europie przed wojna i przypomniec sobie ilu wyemigrowało do usa , palestyny , uk , czy tak jak w naszym przypadku do zsrr , zanim zaczely sie masakry . z samej 3 rzeszy do innych krajow i za ocean ponad 600tys. . W Polsce zginelo ich ok 2 mln , pozostale 1,5-2 mln z innych krajów
Naprawdę oczekujesz, że ktoś uwierzy w tej sprawie anonowi z filmwebu? Źródło poproszę
aha
Fourthly, Sanning claims that 100,000 Jews left Poland annually from 1933. As Roberto Muehlencamp has demonstrated, Sanning obtained this figure from an article by Hermann Graml that was based on the flawed assumption that his source document referred to emigration from Poland when it actually referred to emigration from the whole of Eastern Europe, including the USSR, not just Poland. Sanning makes no attempt to check Graml’s source.
holocaustcontroversies. blogspot. com/2007/08/crazy-world-of-walter-sanning-part-1.html
holocaustcontroversies.blogspot. com/2007/08/crazy-world-of-walter-sanning-part-2.html
oj zalosna jestes . sluchaj znam wnioski grammla i znam opinie sanninga . zamiast sie osmieszac wklejajac opinie oponentów poczytaj ssanninga potem grammla . jeszcze tekst o emigracji z zsrr ! hahahaha gdzie zeby wyjechac do innego miasta trzeba bylo miec za stalina specjalne pozwolenie . gorbaczow tak naprawde otworzyl zydom granice , wiec nie wklejaj nic tylko po prostu przeczytaj sanninga potem grammla i wysnuj wnioski . MYSL SAMODZIELNIE ! dasz radę , mam nadzieję .
Parszywy kutafonie,
Źródła, które wklejasz, są to nie nauka. To brednie.
Bez odbioru.
buraczko, już starożytni Rzymianie orzekli, iż ei incumbit probatio, qui dicit, non ei, qui negat. To żydy twierdzą, że zostało skremowane 6 milinów sztuk - to niech to udowodnią. Dowód nie obciąża nigdy tego kto przeczy. Dotyczy to krajów opartych na logice greckiej, prawie rzymskim i etyce chrześcijańskiej. Nie dotyczy to jednak dzikich pustyń zamieszkanych przez zbolszewizowanych żydów jak również zaczadzonych ich żydobolszewizmem gojów i gojek jak ty sama.
3 miliony na calym terytorium ówczesnej Polski , kilkadziesiat tys wyemigrowało przed wojna , w 1939 znaczna czesc mieszkala na wschodzie , wiec byla pod opieką ZSRR , czesc rowniez uciekla na wschód przed niemcami w 39roku .
z pewnoscia sa , ja nie neguje . WIem że zbrodnia ta miala miejsce , wyolbrzymiono tylko liczbę ofiar
A co wiesz na temat zbrodni żydokomuny? Miała ona miejsce? Może znana jest ci choć w przybliżeniu liczba ofiar żydokomuny?
No zrozumiałem, ale żydokomuna działała też na terenie Rosji. To stamtąd próbowali siać terror w całej Europie te patentowane niewiniątka. W tym kontekście ich święty holokaust nie tylko jakby blednie, a wręcz zaczyna być zrozumiały. I chyba im o to chodzi: o zawrzeszczenie własnych zbrodni i zrobienie przy okazji z siebie świętych krów, by móc osiągnąć to, co chcieli osiągnąć też żydozbrodniarze w Rosji: władza nad światem. Ja nie mam co do żydostwa już żadnych złudzeń i nie robią na mnie wrażenia żadne ich aj-waje. Poznaj Żydów, zostaniesz antysemitą...
podalem 80-100tys ofiar u nas .Co do reszty to fakt -rewolucja i jej nastepstwa miedzy 1918-22 okolo 18mln ofiar .Nastepnie terror lat 20-tych i 30, nastepne 35, no i 2 wojna swiat. i lata 45-53 nast 30-35 . Tez nie mam watpliwosci jesli chodzi o żydów .
Tylko trochę szkoda, że to nie Żyd zarządzał tym sowieckim cyrkiem, prawda? ;) Wówczas twój brak wątpliwości wobec Żydów mógłby być jeszcze bardziej bezwzględny.
A Lenin z domu Blank to kto? A Trocki vel Lejba Bronsztajn to kto? A Jagoda vel Jehuda to kto? Nie odklei się to nigdy od żydostwa. Jeżeli potrafią się przebierać w szaty holokaustników (nie każdy Żyd był przez tzw. holokaust poszkodowany), to nie ma przeszkody, żeby żydostwo jako całe podciągać pod zbrodnie żydokomuny.
Jasne, było sporo Żydów - razem z przedstawicielami innych nacji.
Jak skończyli Jagoda i Trocki, ci Żydzi, którzy powinni czerpać korzyści ze swego żydostwa razem z innymi złymi Żydami? ;)
W katowniach NKWD zabijano wszystkich, niezależnie od ich etnicznego pochodzenia.
Nieprawda. Nie zabijano wszystkich. Dopiero gdy Rosjanie sobie zdali sprawę, CO się właściwie stało, żydostwo trafiało do kazamatów NKWD. Ja to wiem, ty to wiesz, oni to wiedzą. Gra się toczy tylko o tych naiwniaczków, którzy wierzą, że żydostwo to nic innego nie zrobiło, jak tyyyyleeee przeeecieeeerpiaaaałoooo. Gadaliśmy o tym już setki razy. Nie wskórasz u mnie nic, żadnej zmiany w stosunku do nich.
No to zabijano wszystkie nacje, czy nie? Bo raz twierdzisz jedno, a raz drugie. "Tak, nie, nie wiem"? ;)
"Dopiero gdy Rosjanie sobie zdali sprawę..."
I potem już nie było Żydów wśród stalinistów? ;)
Nie chodzi o to, że ja mam jakąkolwiek nadzieję względem zmiany twojej fiksacji. Chodzi tylko o to, żeby ktoś prostował twoje oczywiste nieprawdy.
Nie! Nie potwierdzę. Plan był żydowski. Najpierw było żydowskie ludobójstwo, potem Rosjanie zdali sobie sprawę, co się dzieje, był przewrót Żukowa i DOPIERO WTEDY zaczęli się z żydostwem rozliczać. Moim zdaniem zbyt mało intensywnie. Powinni dostać to, co zgotowali Rosjanom. Zresztą, "co się odwlecze, to nie uciecze", bo się okazało, że jednak beknęli, tylko że gdzie indziej... Resztę już znamy...
"Potem", tj. konkretnie kiedy, jakaś data w przybliżeniu? Od kiedy Rosjanami przestali rządzić Żydzi?
Który plan był żydowski? Trockiego, którego potem w nagrodę ukatrupili czekanem?
Dlaczego nie bronili swojego Żyda?
1. Od przewrotu Żukowa - 1953 rok.
2. Dlatego go ukatrupili, bo żydostwo nie jest wszechmogące i bezkarne. Trafił na tak samo bezwzględnych Rosjan. I dobrze.
3. Podobnie było z holokaustem. Skoro Drezno/Hiroszima/Nagasaki to "owszem straszna tragedia, ALE była wojna i to była konieczność" (jak śmiał powiedzieć jeszcze niedawno Obama), to i holokaust "owszem straszna tragedia, ALE była wojna i to była konieczność". Pięknym za nadobne.
1. Gawędy w krótkich majteczkach.
2. Czy Trockiego zamordowano w 1953 roku, skoro to rok 53 miał być cezurą w niszczeniu złych Żydów? Czy zabili go na pewno Rosjanie, czy może inni Żydzi?
3. Obama może mówić co chce, jest politykiem, nie jest historykiem. Nikt nie przeczy że Hiroszima to była wielka tragedia cywilów, podobnie nalot na Drezno. Ale w żadnym z tych przypadków napastnik nie miał zamiaru doprowadzić do wyniszczenia całej populacji konkretnego narodu., co miało miejsce w przypadku hekatomby, którą poczęstowano Żydów.
1. Wiem! Nie pasuje. Trzeba było się powołać na "antysemityzm"...
2. Pojedynczych niemieckich nazistów np. Kutscherę zabijano jeszcze przed końcem wojny. Ciekawe, że to ci do głowy nie przyszło... Przypadek?
3. "Ale w żadnym z tych przypadków napastnik nie miał zamiaru doprowadzić do wyniszczenia całej populacji konkretnego narodu". No właśnie! Czyli wszystko da się zracjonalizować oprócz holokaustu. Ja na to SRAM. Dobrze to wiesz i won!
1. Po prostu ahistoryczna bzdurka. Że przy okazji antysemicka? To przecież oczywiste.
2. Kustcherę zabiło polskie podziemie - Polacy Niemca. Jaki to ma związek z zabójstwem Żyda Trockiego przez sowiecką "Zydo-komunę"? Żaden? ;)
3. Sranie jak zawsze wychodzi ci najwdzięczniej. Tylko po co epatować fekaliami, aryjskie chyba nie pachną fiołkami?
Holocaust również można zracjonalizować, w sensie racjonalnego wyjaśnienia celów, poczynań i konsekwencji działań nazistów względem Żydów. Plan miał doprowadzić do kompletnego zniszczenia Żydów - żadna inna nacja nie była poddana podobnym działaniom - to prosty fakt.
"Plan miał doprowadzić do kompletnego zniszczenia Żydów" - i rozumiem, nie miał on ŻADNYCH przyczyn... Otóż, piszę do ciebie już po raz ostatni, bo MNIE NUDZISZ, żydowski agencie. HOLOKAUST MIAŁ SWOJE PRZYCZYNY, czy się żydowskim agentom to podoba czy nie, i nie uda się wam ich załgać.
Wszystkie wydarzenia historyczne mają swoje przyczyny, też mi odkrycie.
Choćby jak idziesz ulicą i ktoś cię napadnie, to napastnik ma jakieś powody, prawda?
Może mówić, co chce, bo jest politykiem, nie historykiem? Czyli ,,polskie obozy koncentracyjne" Ci nie przeszkadzają? Dla niektórych Irving nie jest historykiem, więc też ma prawo pisać, co chce?
Możesz wskazać, gdzie twoim zdaniem znalazłaś oparcie do takich stwierdzeń? Gdzie pisałem, że ktokolwiek może pisać, co sobie chce? Gdzie o tym, że uznaję formułę "polskich obozów" za dopuszczalna?
Ach tak? "Nie można negować holokaustu, gdyż miał on miejsce"? A dlaczego żadne inne wydarzenie historyczne nie ma takiej ochrony? Dlaczego można zaprzeczać wszystkiemu, tylko nie świętemu, bo żydowskiemu, holokaustowi? Ja ci powiem dlaczego. To jest żydowski metodyczny plan obezwładnienia głupich gojów, najpierw psychicznego a potem i fizycznego (do czego jest zdolne to plemię patentowanych niewiniątek, pokazuje los Palestyńczyków, którzy trafili w żydowskie łapska) wobec żydowskiej agresji. Plan ten nie udał się.
spokojnie ! jestem po twojej stronie w kwestii judepolonii ,zgadzam sie z Tobą , popieram również opinie Normana Finkelsteina . Liczba zostala zawyzona celowo , Jednakze ta zbrodnia miała miejsce z tymze nie było az tylu ofiar .
A jaka jest ta "kwestia judeopolonii"? ;)
No fakt: mordowali, mordowali - i nie wymordowali do końca, bo wojna się skończyła...
I tak jesteś trochę zażydzony, bo uważasz, że mordowanie miało miejsce, podczas gdy lepiej zorientowani koledzy twierdzą, że to tulko żydowska fikcja.