PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322347
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

Obejrzałam ten film bo lubię patrzeć na Bradleya Coopera :) mnnnnnnnniiiaaakkkk, może jestem zboczona ale smieszyło mnie że Stu przespał się z tym babo-chłopem :) najbardziej mnie to rozbawiło. Film nie jest zły jak ktoś lubi takie kino. Bardziej obrzydliwy od pierwszej części, ale dalej bawi. No i jest na co popatrzeć

ocenił(a) film na 7
Sylwisia_

Słuchaj, Bradley wyglądał dobrze "na kacu", bo go tak zrobili, podejrzewam, że na prawdziwym by już tak dobrze nie wyglądał. Z resztą nie wiem czy widziałaś, ale w "Limitless" w niektórych scenach wygląda strasznie. Jednak, co jak co, przystojny jest.

ocenił(a) film na 6
werik429

No to oczywiście, że go zrobili nie ma nawet co mówić, że jest inaczej, Limitless oglądałam, rzeczywiście to inna bajka, ale i tak uważam, że Cooper ma to coś w oczach. Bez względu na zabiegi jakie stosują w czasie realizacji filmu : upiększające czy też oszpecające. Pozdrawiam werik429

ocenił(a) film na 7
Sylwisia_

Oczywiście muszę się zgodzić że jest przystojny, jednak ja zawsze będę woleć Brada Pitta :) Pozdrawiam również

ocenił(a) film na 6
Sylwisia_

Widzę, że nie tylko ja "kocham" Bradley'a ;))))

ocenił(a) film na 7
Blue_Angel

Oj, na pewno nie tylko Ty, ja go uwielbiam od zawsze, i nawet jak już będzie stary i może nawet kiedyś brzydki i tak będzie dla mnie najprzystojniejszym facetem pod słońcem :)

ocenił(a) film na 9
Sylwisia_

pokrewna dusza! :D
zgadzam się całkowicie. popłakałam się ze śmiechu po tym transwestycie :D a Bradley - to taka wisienka na torcie tego filmu ;)