PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322355
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

Kac...

ocenił(a) film na 4

Wg infa Radia Zet,trzecią część zaczną kręcić w we wrześniu w przyszył roku,akcja ma się
rozgrywać w L.A.

ocenił(a) film na 6
SadNoveber

Teraz powinno paść na Alana który pozna piękną Polkę a akcja następnego ''Kac ...'' rozgrywać się powinna u nas w Polsce z dodatkową obsadą naszych komediowych aktorów hehe.
A tak na poważnie to lepiej aby już nie kręcono następnej części bo nic dobrego to nie wróży.
Może i były momenty w których można było się pośmiać (nie wierzę że kto oglądał choć raz się nie uśmiał) , ale daleko tej części do ''Kac Vegas''. Tam był świeży temacik , a tu wiele scen do bólu podobnych i dlatego też ocena musi być niższa. Sam film powiedzmy moim zdaniem na 5 ale plusa dodam za napisy końcowe czyli fotografie z nocnej balangi. Tu można na prawdę się zajść śmiechem.
ps ale czy każdy jest w stanie wytrwać aż do końcowych napisów? Mi się akurat udało ... 6/10
pozdro

djrav77

zgadzam sie z tymi napisami, jak to mówią- najlepsze na końcu :) Jak dla mnie pierwsza część filmu była lepsza chociaż w 2 też można było się pośmiać.

ocenił(a) film na 4
djrav77

Jedynka była jedną z lepszych komedii,przynajmniej w ostatniej dekadzie,dwójka zarobiła, bo oczekiwania po kontynuacji były spore,ale powielanie tego samego tematu w innej scenerii okazało się niewypałem,dlatego nie jasne jest dla mnie robienie z tego filmu trylogii,bo wątpię czy 'Kac w L.A.' czymś zaskoczy? Podobna sytuacja była np z 'Poznaj,moją rodzinkę' jedynka dobra,a póżniej tylko coraz gorzej.

ocenił(a) film na 5
SadNoveber

Trzecia część znając życie będzie równouprawniona czyli będzie o kobietach.

ocenił(a) film na 4
ciosina

Taa...Kac Seksualna. :)