PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322361
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

Nuda

użytkownik usunięty

Przez połowę filmu się nudziłam, wciąż czekałam aż coś się rozkręci...Niestety
spodziewałam się salw śmiechu (w moim przypadku wystąpiły może raz, na sali z dwa).
Naciągane, nudnawe, momentami żenujące (szczególnie zdjęcia końcowe - gruba
przesada, wręcz niesmaczne).

ocenił(a) film na 2

popieram

ocenił(a) film na 2

porażka!

ocenił(a) film na 8

Ja z przyjaciółmi byliśmy sporo po premierze a sala pełna (kino w sferze w Bielsku) śmiała się niemal od początku do końca. Nie wiem w którym momencie było "nudnawe" a, że żenujące? Taki był zamysł twórców i udało im się to w 100% zresztą wystarczyło obejrzeć trailer...

ocenił(a) film na 2
simonetti

nuda. nikt sie nie smieje. to smiech nerwowy bo trzeba sie smiac choc niesmieszne.

ocenił(a) film na 8
schiz

Miałam isc na 'Transformers', ale nie wyszło i poszłam na ten film. choc myślałam,że to jakiś szit.
W trakcie oglądania ciągle się śmiałam...
Więc nie wiem jak można zachowac kamienną twarz..
Niektórzy chyba nie mają poczucia humoru ^^

ocenił(a) film na 2
karolight

bywają rózne poczucia humoru.
a śmiejesz sie na filmach z Woody Allenem ? wczesnym?

ocenił(a) film na 8
schiz

Skoro film Ci się nie spodobał trzeba było go nie oglądać a nie wmawiać każdemu, że jest nie śmieszny. Ja generalnie lubię każdy gatunek filmów ale masz rację różne bywają poczucia humoru np. uwielbiam wspomniane przez Ciebie filmy W. Allena za to komuś innemu mogą się nie podobać, kwestia gustu... Więcej refleksji na przyszłość.

ocenił(a) film na 2
simonetti

zeby ocenic TRZEBA obejrzec.
kto wmawia? ja? ja mowie o sobie co mysle. jakiej refleksji? wiem ze komus podobaja sie jackassy z podpalaniem wlasnych pierdow.
tobie tez? fajnie. dla mnie ten film to badziew jak jackassy. i tyle. po to jest to poj...ane forum co?

ocenił(a) film na 8
schiz

No właśnie jednym podobają się jackassy i omijają np. Ojca Chrzestnego bo dla nich to badziew inni wręcz odwrotnie. Ja akurat za jackassami nie przepadam ale nie twierdze, że to badziew a mam na siłę oglądać film i wystawić mu 1/10 mija się z celem. Poziom twojej wypowiedzi świadczy o tobie toteż uważam, że nie ma sensu wdawać się w dalszą dyskusję.

ocenił(a) film na 2
simonetti

jackass to badziew, kac2 badziew, poziom twojej wypowiedzi badziew, że nie ma sensu wdawać się w dalszą dyskusję tez badziew

schiz

niestety film dość słaby. W kinie ogląda się go dość fajnie. Ale podejrzewam, że gdybym widziała go na dvd nie zaśmiałabym się ani razu. Nie jestem w stanie przywołać ani jednej śmiesznej sceny. Cóż, to było do przewidzenia. Choć film do najgorszych z gatunku nie należy... Widziałam większe "koszmarki"

diamelen

Mi się film podobał, do kina zabrałem ze sobą piwko i ogladalo sie super :)

ocenił(a) film na 8
diamelen

To jaki jest twój typ jeśli chodzi o komedię na której ciągle się śmiejesz oczywiście oglądając ją na dvd...

użytkownik usunięty
simonetti

Zdążyć przed północą. Nic do stracenia. Filmy Woody'ego Allena. Nakręcić dobrą komedię jest bardzo trudno, ale nie jest to niemożliwe. Niestety, współcześni "tfurcy" uważają, że każdy kicz i niedoróbka są usprawiedliwione, jeżeli nazwie się je "komedią". A szkoda.