PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322361
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

Dobry odmóżdżający film. Jest kilka naprawdę świetnych scen i motywów, jak choćby
niesamowita małpka paląca szlugi, i to spojrzenie James'a Deana.. Polecam oglądać przy
piwku w większym gronie:)

Do wszystkich krytyków: macie za duże oczekiwania względem komedii, przecież taki film
ma być lekki i zabawny a nie od razu poruszac niebo i ziemię, to nie ten gatunek. Ten jest
komedią w 100%. Nawet jesli to już było.

ocenił(a) film na 3
Annett_

Zgadza się w towarzystwie przy piwku :) Na trzeźwo tylko kilka scen jest dobrych. Krytycyzm z mojej strony wziął się z tego, ponieważ pierwsza część była dobra. Druga część wyszła tylko i wyłącznie ze względu, że pierwsza przyniosła olbrzymie pieniądze. I poniekąd się udało odnieś sukces jednak wiele osób się jednak zawiodło. Oczekiwania były większe. Masz rację komedia ale komedia ma być zabawna a z tego mało nie wyszła tragikomedia. Dlaczego kiedyś przy komediach człowiek się dobrze bawił ? Bo byli dobrzy komediowi aktorzy (Louis de Funes, Martin Lawrence , E. Eddie Murphy, J. Chan) i wiele innych. Zostałem wychowany na tych komediach dlatego teraz ciężko mnie czymś zaskoczyć. Chociaż jak napisałem na wstępie za jedynkę dałem 7 bo była dobra. Dwójka już była przewidywalna i za bardzo raziła prostotą scenariusza.

ocenił(a) film na 7
robert_wyderka

Masz racje, jednak stare komedia (niesmiertelny Louis de Funes) to jest komedia idealna. Dziś kino pęcznieje od tego gatunku, wydaje się że musi to być bardzo łatwe nakrecić komedie ( w koncu tyle ich..), a w rzeczywistości jest to jeden z trudniejszych do nakręcenia gatunków. I wychodzi im jak wychodzi....