PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322361
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

i jak tu się dziwić,że jedna czwarta oblała maturę???wychowani na takich filmach ...

ocenił(a) film na 8
klcw57

Na Twoim miejscu lepiej bym się przymknęła, bo kpisz z innych a sam nie znasz podstawowych zasad pisania na klawiaturze. Zdania zaczynamy wielką literą, wstawiamy spację po przecinku i 1 znak zapytania wystarczy. Poza tym jedna czwarta czego? Plemienia kongijskiego? Sądząc po tym co piszesz jesteś drętwym dupkiem bez krzty poczucia humoru. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
klcw57

Hahahaha ja oglądam takie gówna i jakoś maturę zdałam perfekcyjnie :)

ocenił(a) film na 2
klcw57

Zgadzam się w 100%, ja bym dał 1/10, ale ze względu, że na początku dali kawałek Danziga dałem 2/10.

ocenił(a) film na 7
killstar

Aktorzy musieliby mieć kły z przodu, mroczne spojrzenie i krew na rękach żebyś docenił dobre kino ? :) Mnie film rozbawił i uważam, że jest to bardzo dobre kino ( pomysł, scenariusz, gra aktorska i zdjęcia 10)

ocenił(a) film na 2
MissBetsy

Las Vegas Parano? Widocznie trudno w dzisiejszych czasach wysilić się i zrobić komedię z inteligentnym dowcipem i dobrym scenariuszem. Wiadomo, lepiej pokazać Azjatę z cyckami albo małpę palącą faje - szczyt możliwości twórców filmu buha ha ha ha ha ha, nie mogę przestać się śmiać.

ocenił(a) film na 7
killstar

Mi tam się film podobał :) nie tak jak pierwsza część, ale się uśmiałam, chyba tylko osoby z jakimiś problemami emocjonalnymi i depresją nie śmiały sięna tej komedii, bo kilka scen było naprawdę zabawnych.

ocenił(a) film na 9
socco333

Druga część lepsza!! Pierwszy raz dochodzę do takiego wniosku, z reguły pierwsze części filmów są najlepsze.
Ale nie potrafię tego powiedzieć o Kac Vegas! Jedynka świetna, ale dwójka jeszcze lepsza!
Muszę się do kina na to wybrać, bo jak na razie oglądałam na necie...
Śmiać mi się chciało, w moim mieście KV2 jest dopiero od 8.07!

klcw57

To w niczym nie przeszkadza ;) Zresztą premiera była po maturach.