Własciwie to nie znalazlem w tym filmie nic dobrego. Niby to miała być komedia, a w trakcie całego seansu w kinie, publiczność śmiała się ze 3 razy. Nieporozumienie.
U mnie wszyscy się śmiali prawie przez cały seans w tym ja. Świetnie się bawiłem, świetna komedia :)
Wnioskując po Twoim avatarze, raczej żadna komedia do Ciebie nie trafia ;D pozdro ;)
Avatar nie ma nic do tego, widziałem pierwszą część, szału nie było, ale część druga wypada naprawde żałośnie. Dziwne, że nikt nie robi teraz filmów w stylu Las Vegas Parano, slyszałeś o takim filmie, karolek?
O ile poprzednia część była całkiem całkiem, tak ta jest dosyć słaba. Po prostu mało śmiesznie ;(
podpisuję się! w moim kinie było podobnie. pełno ludzi, a cicho jak makiem zasiał. film typowo "budżetowy" - pewnie będzie trzecia część coś w stylu kac vegas na sri lance czy jamajce i tak ludzie pójdą. ja tak mam z terminatorami;) mogą i 15stą część nakręcić a i tak będę chciał zobaczyć;)
kac vegas to kino dla gimnazjalistów, bez obrazy. słaby, podstawowy żart na zasadzie kto pierdnie głośniej. nie umywa się do pierwszej części która wciąż jest jedną (jedyną?) z najlepszych komedii ostatnich kilku lat! cheers!
Wogóle się z tobą nie zgadzam. Film naprawde świetny, i z tego co widze to siedziałaś/eś w sali kinowej z jakimiś wielkimi snobami typu ,że jak piją to paluszek podniosą do góry a kanapki jedzą nożem i widelcem.U mnie na sali kinowej śmieli się dosłownie wszyscy. Czy dorrośli czy dzieci.
A zdięcia były poprostu zajebiste! [Byłam ciekawa cały film jak on ten palec stracił]
A my w trakcie całego seansu z kumplami, obaliwszy 0,7 tequili wzięliśmy resztę kasy i zafundowaliśmy sobie drugi seans. Było tak samo śmiesznie. Wniosek- nie wiem jak trzeba być nastawionym do świata, by uznać "Kac Vegas" za nieporozumienie.