przereklamowany nic specjalnego jest o wiele więcej fajniejszych komedii!!! porażka w ogóle się nie śmiałem!!! nie zasługuje na taka ocenę!
nie żebym był fanem Kac Vegas, ale jakie to niby śmieszniejsze komedia znacie ? Proszę o tytuły choćby 3-ech.
Superhero, Szalony Weekend, Straszny Film 1, Sprzedawcy 2, Harold & Kumar jada do White Castle, EuroTrip
I tu widać, że mamy inne poczucie humoru, ot co. Bo poczucie humoru i gust jest jak du*a - każdy ma swoją :)
jesteś drętwa jak pinokio jak śmieszą Cie takie komedie!!! zmień towarzystwo i filmy bo nie wiesz co to znaczy śmiech po pachy:D:D:D:D:D:D:D:
Twoje teksty za to doprowadzają do historycznego śmiechu. Jesteś chyba największą nadzieją polskiej sceny kabaretowej ostatnich lat. Czemu rozmieniasz swój talent na drobne na forum internetowym ? Świat filmowy czeka żeby być zbawionym przez takiego Chrystusa komedii jakim twoja persona niewątpliwie jest.Możesz tworzyć rzeczy dzieła epickie przyjacielu, epickie !
mimo, że się spodziewałem się odpowiedzi godnej prawiczka to jestem trochę rozczarowany.
Superhero movie? Przecież to najgorsza Parodia jakiegokolwiek filmu. Nie oglądnął bym tego po raz drugi, za to hangover moglbym ogladac codziennie.
z tym o wiele to bym nie przesadzała, no ale jak już ktoś wyżej napisał - zależy od poczucia humoru.
w pełni się zgadzam. film nie zasługuje na swoją notę i kategorię , jest trochę komedii ale to może 20 % całego filmu, rozczarował mnie.