P.S.
Z góry podkreślam, że wiem, iż pierwotnie z jajka, ale w tym wypadku chodzi mi o to, jak znalazła się w pokoju hotelowym ;)
To w sumie dobrze, że tez nie wiecie, bo to oznacza, że nie jest ze mną tak źle pod względem spostrzegawczości i domyślności, ale z drugiej strony drażni mnie ta kurza niejasność ;\ Może ktoś nas oświeci? :D
hehe ta kura miała chyba dopełnić obraz chaosu w tym pomoju hotelowym :P dlatego nic o niej nie wiadomo - tak samo jak nic nie wiadomo właściwie dlaczego burdel był w pokoju - w końcu większość czasu bohaterowie spędzili poza hotelem ;)
Tylko nie "stara" :-). Życzyłbym Wam wszystkim oglądać filmy w takim towarzystwie jak "stara rozkojarzona" :P :*
a kura........ ? czy wszystko musi być jasne ?
dokladnie. Ciekawe kiedy wogóle zrobili ten syw w apartamencie skoro cos kolo 4 byli u Tysona jak sie nie myle ;))
Jak był tygrys w łazience, to obecnością kury w pokoju to ja bym się za bardzo nie dziwił:)
dokladnie jak wspomniał ktoś wyżej... kura to taki element jak wiele innych, które pozostały bez wyjaśnienia, bo film trwałby jakieś... 5 godzin? nie wiem jak wy, ja nie uznaję tego za błąd scenarzysty.
...aczkolwiek szczerze mówiąc pytanie zadane w temacie nurtuje mnie od kiedy zobaczyłem ją po raz pierwszy podczas trwania filmu. :D
kura była zabiegiem w celu wyolbrzymienia zniszczeń i tego co się działo w nocy :)
Dla piśmiennych w angielszczyźnie amerykańskiej artykuł o kurczaku http://www.filmdr.blogspot.com/2009/06/hangover-and-chicken-mystery.html.
No właśnie wszystko pokazali i wyjaśnili,to jeszcze kurę mogli jakoś
sensownie wytłumaczyć.No chyba że to była żywa maskotka hotelowa albo
co gorsza obiad na wynos.hehehe
Pozdrawiam i film polecam:)
Rzeczywiscie tez mnie owa kura zastanowila, ale jak ktos wspomnial dopelniala chaos panujacy w pokoju:)
Pojawila sie, zeby czesc podejrzliwych miala zagadka na cieple wieczory. Podobnie bylo z sierpem w 'Odyseji Kosmicznej' Kubricka.
Lalki dmuchane itp. Był po prostu taki melanż, że wszystko się tam mogło znaleźć. Nie trzeba tego tłumaczyć.