PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487211}

Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 736 tys. ocen
7,3 10 1 736018
6,6 84 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

No właśnie - czy ja coś przeoczyłam, czy scenarzysta?

ocenił(a) film na 8
rozkojarzona

P.S.
Z góry podkreślam, że wiem, iż pierwotnie z jajka, ale w tym wypadku chodzi mi o to, jak znalazła się w pokoju hotelowym ;)

ocenił(a) film na 9
rozkojarzona

O stary zadałem sobie to samo pytanie po wyjściu z kina :D

ocenił(a) film na 9
Senshin

*O stara ^^

ocenił(a) film na 8
rozkojarzona

Zadaję sobie to pytanie od premiery filmu:-)

ocenił(a) film na 8
peesem

To w sumie dobrze, że tez nie wiecie, bo to oznacza, że nie jest ze mną tak źle pod względem spostrzegawczości i domyślności, ale z drugiej strony drażni mnie ta kurza niejasność ;\ Może ktoś nas oświeci? :D

ocenił(a) film na 10
rozkojarzona

hehe ta kura miała chyba dopełnić obraz chaosu w tym pomoju hotelowym :P dlatego nic o niej nie wiadomo - tak samo jak nic nie wiadomo właściwie dlaczego burdel był w pokoju - w końcu większość czasu bohaterowie spędzili poza hotelem ;)

pierog666

Tylko nie "stara" :-). Życzyłbym Wam wszystkim oglądać filmy w takim towarzystwie jak "stara rozkojarzona" :P :*
a kura........ ? czy wszystko musi być jasne ?

ocenił(a) film na 9
pierog666

dokladnie. Ciekawe kiedy wogóle zrobili ten syw w apartamencie skoro cos kolo 4 byli u Tysona jak sie nie myle ;))

ocenił(a) film na 4
rozkojarzona

Kura była w standardowym wyposażeniu luksusowego apartamentu... heh

ocenił(a) film na 9
rozkojarzona

Jak był tygrys w łazience, to obecnością kury w pokoju to ja bym się za bardzo nie dziwił:)

michalb1984

dokladnie jak wspomniał ktoś wyżej... kura to taki element jak wiele innych, które pozostały bez wyjaśnienia, bo film trwałby jakieś... 5 godzin? nie wiem jak wy, ja nie uznaję tego za błąd scenarzysty.

...aczkolwiek szczerze mówiąc pytanie zadane w temacie nurtuje mnie od kiedy zobaczyłem ją po raz pierwszy podczas trwania filmu. :D

ocenił(a) film na 7
pflajszer

kura była zabiegiem w celu wyolbrzymienia zniszczeń i tego co się działo w nocy :)

ocenił(a) film na 7
borys1992

co Ty powiesz? :D

ocenił(a) film na 9
rozkojarzona

Dla piśmiennych w angielszczyźnie amerykańskiej artykuł o kurczaku http://www.filmdr.blogspot.com/2009/06/hangover-and-chicken-mystery.html.

ocenił(a) film na 10
rozkojarzona

No właśnie wszystko pokazali i wyjaśnili,to jeszcze kurę mogli jakoś
sensownie wytłumaczyć.No chyba że to była żywa maskotka hotelowa albo
co gorsza obiad na wynos.hehehe
Pozdrawiam i film polecam:)

ocenił(a) film na 8
rozkojarzona

Rzeczywiscie tez mnie owa kura zastanowila, ale jak ktos wspomnial dopelniala chaos panujacy w pokoju:)

ocenił(a) film na 10
rozkojarzona

Pojawila sie, zeby czesc podejrzliwych miala zagadka na cieple wieczory. Podobnie bylo z sierpem w 'Odyseji Kosmicznej' Kubricka.

ocenił(a) film na 9
rozkojarzona

Lalki dmuchane itp. Był po prostu taki melanż, że wszystko się tam mogło znaleźć. Nie trzeba tego tłumaczyć.

ocenił(a) film na 10
Kokopiko

nie martwcie się ja już tą kurę mam u siebie na FarmVille :P :D

gadamalenka

może też ją skądś ukradli, nie wszystko musi być wyjaśnione ..;p;p

ocenił(a) film na 7
rozkojarzona

A skąd oni jeszcze wiedzieli jak dojechać do willi Tysona?