Fajnie się ściągało film z neta? Złodzieje! Ściągać majtki a nie filmy!
A czemu od razu ściągało z neta? W każdym większym mieście były pokazy przedpremierowe.
Fajnie, szybko, świetna jakość, polecam :) co do majtek to proponuje Ci też
ściągać, najlepiej codziennie (i wymieniać na czyste) ;)
złodzieje? to oskarż biblioteki o paserke, bo tam też nie odpłatnie, wypożyczasz książki, skazując tym samy pisarzy oraz wydawnictwa na bezrobocie. Przeczytałeś a nie płacisz... Grochola i Masłowska nie ma z tego nic.... mocny post zapodałeś
hahaha ale młotku hasłem zabłysnąłeś: "ściągać majtki a nie filmy" - cudowny slogan, na pewno długo nad nim główkowałeś.
no super naprawdę się ściągało, z gaciami też radzę kiedyś spróbować jak się kiedyś jakimś cudem dobierzesz do jakiejś miłej koleżanki zamiast zakładać beznadziejne posty na forum ;]
hehe , co za typ ... co za temat ;)
jeśli cię to interesuje to fajnie się sciągało ;)
właśnie jestem po filmie i polecam wszystkim ;)
płace za internet i za str. z których ściąga - więc mam prawo ściągnąc :D wkońcu za to zapłaciłam:)
Za które strony płacisz? Wiesz, że z rapidem to jest tak, że zawsze są mirrory, które mogą rapida zastąpić?
Zanim nastepnym razem zalozysz taki temat to sie dwa razy zastanow. Specjalne pokazy przedpremierowe byly we wtorek 21 lipca. Takze nie wiem o co ci chodz. Co za koles :) A film super :) polecam w Silesi bylo sporo ludzi i wszyscy sie swietnie bawili :)
p.s a co do RS to wiadomo, ze jest wiele podobnych serwisow. Jedni wola rapida inni hotfile itd.....