Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737068
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Fajnie się ściągało film z neta? Złodzieje! Ściągać majtki a nie filmy!

ocenił(a) film na 8
mafiamat

A czemu od razu ściągało z neta? W każdym większym mieście były pokazy przedpremierowe.

ocenił(a) film na 7
mafiamat

Fajnie, szybko, świetna jakość, polecam :) co do majtek to proponuje Ci też
ściągać, najlepiej codziennie (i wymieniać na czyste) ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
mafiamat

złodzieje? to oskarż biblioteki o paserke, bo tam też nie odpłatnie, wypożyczasz książki, skazując tym samy pisarzy oraz wydawnictwa na bezrobocie. Przeczytałeś a nie płacisz... Grochola i Masłowska nie ma z tego nic.... mocny post zapodałeś

ocenił(a) film na 9
mafiamat

hahaha ale młotku hasłem zabłysnąłeś: "ściągać majtki a nie filmy" - cudowny slogan, na pewno długo nad nim główkowałeś.
no super naprawdę się ściągało, z gaciami też radzę kiedyś spróbować jak się kiedyś jakimś cudem dobierzesz do jakiejś miłej koleżanki zamiast zakładać beznadziejne posty na forum ;]

ocenił(a) film na 8
mafiamat

hehe , co za typ ... co za temat ;)
jeśli cię to interesuje to fajnie się sciągało ;)
właśnie jestem po filmie i polecam wszystkim ;)

kunapwd

Jedni wolą iść do kina a drudzy ściągnąć to samo z netu....co za różnica....

ocenił(a) film na 8
mafiamat

Odpowiedź dla autora topicu:

tak, fajnie.

ocenił(a) film na 8
mafiamat

płace za internet i za str. z których ściąga - więc mam prawo ściągnąc :D wkońcu za to zapłaciłam:)

ocenił(a) film na 8
ania234

Za które strony płacisz? Wiesz, że z rapidem to jest tak, że zawsze są mirrory, które mogą rapida zastąpić?

ocenił(a) film na 10
mafiamat

Zanim nastepnym razem zalozysz taki temat to sie dwa razy zastanow. Specjalne pokazy przedpremierowe byly we wtorek 21 lipca. Takze nie wiem o co ci chodz. Co za koles :) A film super :) polecam w Silesi bylo sporo ludzi i wszyscy sie swietnie bawili :)

p.s a co do RS to wiadomo, ze jest wiele podobnych serwisow. Jedni wola rapida inni hotfile itd.....