Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737053
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Mnie nie bawią komedie typu American Pie, a to jest film tego pokroju. Dobry dla nastolatków, ale nie dla ludzi dorosłych.

ocenił(a) film na 9
cemar2

Skoro to film dla nastolatków, to zasłużył na jedynkę ?

ocenił(a) film na 1
eremziom

Nie twierdzę, że jeśli dla nastolatków to musi być zły. Inni mogą go ocenić na 10. U mnie zasłużył na 1. Wcale nie zabawny, żadnej wartości. Ale jest to moja subiektywna ocena. O gustach się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 9
cemar2

Jasne, masz prawo do własnej oceny. Ale nic w tym filmie Ci się nie podobało ? Chociaż by scena pobudki w pokoju hotelowym i wyrazy twarzy głównych bohaterów. Przecież oni powinien dostać za to jakąś nagrodę :) Nigdy nie widziałem tak realnego odegrania uczucia kaca-mordercy :D
Jestem pewien, że choć kilka razy uśmiech podczas sensu zagościł na Twojej twarzy :)

ocenił(a) film na 1
eremziom

Wybacz, ale mnie naprawdę nie kręcą tematy, że ktoś się nachlał czy najarał. Nie widzę w tym nic śmiesznego. Pewnie jestem za stary, albo niemiłe wspomnienia po przebytych kacach :-)

ocenił(a) film na 9
cemar2

A jeżeli możesz, powiedz mi, jakie filmy cię śmieszą ? Napisałeś że filmy pokroju American Pie nie, ale tamten film też uważam za kaszanę i nie porównywał bym go z Hangover. Więc jakie ?

cemar2

Ja tam dałam 10/10, ponieważ ten film był tym czego mi trzeba było. Byłam zdołowana , a ten film wywołam uśmiech na mojej twarzy. Nie ma jakiegoś wielkiego przesłania, nie jest ambitny, nie ma błyskotliwych dialogów, ale ja znalazłam w nim to "coś" co mnie rozśmieszyło. Może podobał mi się ze względu, że znam ludzi, którzy potrafią podobnie się nawalić ? No nie wiem. Ja w każdym razie polecam tym, którzy nie oczekują od niego wielkich przemyśleń.

ocenił(a) film na 7
cemar2

America Pie to totalna bzdura. A "Kac Vegas" to może nie arcydzieło ale naprawdę fajna komedia. Nie lubię komedii a ten film mi się podobał. Przede wszystkim nie przekracza granic dobrego smaku.