Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737068
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Kac Vegas

użytkownik usunięty

Reklamowano mi ten film jako świetną komedię. Ale pare osób także odradzało mi tą produkcję. Cóż, samemu trzeba było się w końcu przekonać :P

I niestety... Ja się totalnie rozczarwałem. Może i fabuła jest całkiem nieźle rozpisana, jednak poczucie humoru tej produkcji totalnie do mnie nie trafiło. Zaśmiałem się ze cztery razy. A to trochę mało, jak na komedię. Aktorsko najbardziej podobali mi się... Mike Tyson i jego menadżer. I to wątek ze słynnym bokserem był najlepszym w całym filmie. Tyson i jego tygrys po prostu wymiatali. I to właśnie na tych scenach zacząłem się dopiero śmiać. A to było już dość blisko końca "Kac Vegas". Czwórka głównych aktorów, czyli Bartha, Helms, Cooper i Galifianakis, moim zdaniem wypadli przeciętnie. Najlepszy z nich był Galifianakis, który jeszcze od czasu do czasu miał jakiś dobry tekst. Ale rzadko mu się to zdarzało. Pozostała trójka kompletnie mnie nie rozbawiła. Oprócz Tysona i niezłej fabuły, największym plusem filmu jest soundtrack. Zawiera wiele świetnych kawałków, jednak piosenek z "Kick-Ass" nie przebija.

"Kac Vegas" mnie rozczarowało. Humor mi wczoraj dopisywał, więc to wina gorszego dnia nie jest. Po prostu film do mnie nie trafił, a Tyson i inne plusiki nie wystarczają na wyższą ocenę niż:

4/10