TYSIĄCE RAZY FAJNIEJSZY JEST FILM "CO SIĘ ZDARZYŁO W LAS VEGAS" ON JEST PO PROSTU ZAJEBISTY, OBEJRZAŁAM GO DWA RAZY W CIĄGU TRZECH DNI I ZA KAŻDYM RAZEM TAK SIĘ ŚMIAŁAM, I JESZCZE DO TEGO WSPANIAŁA GRA CAMERON DIAZ I ASTHONA KUTCHERA, NAPRAWDĘ POLECAM WAM TEN FILM BO JEST ŚWIETNY, kac vegas jest na drugim miejscu POLECAM TEN PIERWSZY ;)))))))))))))))))))))))))))
To Twoje zdanie. Wg mnie film, o którym piszesz, to pasza dla nastolatek i choć Kac Vegas też nie jest arcydziełem, to mimo to się do niego nie umywa. Poza tym filmy z Diaz zazwyczaj nie są fajne :|
...a i jeszcze jedno odnośnie "wspaniałej gry". Diaz dostała nominację do Złotej maliny (wiesz co to jest, prawda?) w kategorii "Najgorsza aktorka" oraz drugą razem z Kutcher w kategorii "Najgorsza ekranowa para / duet filmowy" ;-]
PS: Nie bierz moich postów do siebie. Nie mam zamiaru podważać Twojego gustu, tylko chcę, żebyś zweryfikowała trochę Swój obraz o tych filmach ;)
pzdr
Nie masz racji. Z Diaz jest typowe dla bab które nie mają zajęć do roboty, żeby zbić nudę. Kac Vegas o wiele lepszym filmem.
To co z tego, że dostała złotą malinę, moim zdaniem bardzo dobrze zagrała z Kutcherem, ale nie o to mi chodzi tylko o scenariusz bo jest dużo lepszy, a przede wszystkim śmieszniejszy i lepjej ułożony
Mnie bardziej rozśmieszył mnie Kac Vegas. Zdecydowanie.
Chociaż " Co zdarzyło się w Vegas " też nie było takie złe. To zestawiając te dwa filmy, wybrałabym Kac Vegas.
Ale nie ma problemu :) Każdy może mieć inne zdanie.
Każdego śmieszy coś innego, więc nie ma sensu się spierać o film, ale pisząc opinię nie chciałam się z nikim kłócić tylko polecić dobry film warty obejrzenia,
a mówiąc o "Kac Vegas" to nie jest to najgorszy też mnie rośmieszył, ale nie tak jak "Co się zdarzyło w Las Vegas"
Prawda jest taka, że to w zasadzie dwa zupełnie inne filmy i ciężko je bezpośrednio zestawić. Jedyne co je łączy to tak naprawdę "Vegas" w tytule. Jeśli jednak miałbym wybierać zdecydowanie bardziej podobało mi się "Kac Vegas". Dużym plusem była nieprzewidywalność;). Oglądając "Co się zdarzyło w Las Vegas" za często wiedziałem co będzie dalej i dokąd to zmierza. Mimo wszystko jednak szczerze polecam "co się zdarzyło w Las Vegas" bo to ciągle całkiem niezły film;)
Nie chodziło nawet o tą maline, bo w sumie, jakoś nie interesują mnie nagrody które dany film dostał, kieruje się moim wyczuciem humoru czy też fabułą która opisuje prawdziwie realia, może zdarza się coś co odbiega od tego wszystkiego. ale tak, każdy ma inne wyczucie humoru, zapewne nie raz byśmy się nie zgodziły co do zdania o dany film czy też wrecz przeciwnie. pozdrawiam
Właśnie miałem założyć taki temat. Podzielam twoje zdanie. Co się zdarzyło w LV - dużo lepsze. Kac Vegas wg mnie to jedna z najbardziej przereklamowanych komedii jakie ostatnio promowano. 4/10.
młody starczy ci ta odpowiedź http://www.jontanis.com/gallery/d/3355-1/969638-cool_story__bro_super.jpg i juz sie uspokuj
zgadzam sie! kac vegas troche naciagany. co sie zdarzylo w las vegas o niebo lepsze! a przynajmniej o jedną gwiazdkę ;)