Dla ludzi na poziomie - nie oglądajcie tego! Strata czasu. Jeżeli smiejecie się z normalnych rzeczy i lubicie fajne komedie(np. Przekręt, klasyka - Pulp Fiction, Porachunki i inne klasyki), to stanowczo odradzam. Po 15 minutach będziecie tak zażenowani, że wyłączycie.
Kolego na POZIOMIE jestem ZAŻENOWANY sklasyfikowaniem przez Ciebie takiego KLASYKA jak Pulp Fiction jako komedię. Kac Vegas zawiera specyficzne poczucie humoru, więc faktycznie ODRADZAM zbyt wrażliwym osobom oglądanie go (zwłaszcza bez przeczytania wcześniej recenzji lub obejrzenia zwiastuna).
Domyślam się, że tobie się podobało. Cóż jeżeli dla kogoś specyficzny i beznadziejny to to samo, to zgadzam się z powyższą wypowiedzią. O gustach się nie dyskutuje, bo też nie mam zamiaru tu dyskutować a jedynie stwierdzić fakt. Fajne jest to, że rzuciłem sobie tak od niechcenia Pulp Fiction, a tu się okazuje, że wielka burza się wywołała. Przekonaj mnie w takim razie, że jest to melodramat a nie komedia.
@Milosh2: "Przekonaj mnie w takim razie, że jest to melodramat a nie komedia.". Pod warunkiem, że Ty mnie potem przekonasz, że białe jest czarne a czarne jest białe. Jeden polityk już próbował do tego przekonać naród, więc możesz skorzystać z jego wiedzy.
jestem kobietą na poziomie i nie obrazaj mnie tylko dlatego, że podobał mi się ten film. Twoje upodobania sa wyznacznikiem człowieka na poziomie? Ciekawe ...
Żal.
ty prostaku wogole nie znasz sie na filmach.. kac vegas to najlpesza komedia wszechczasow !
O! Znalazł się człowiek na poziomie! Gadasz, że nie masz zamiaru dyskutować o gustach, to po co w ogóle zaczynasz temat? Dlaczego obrażasz ludzi, którym ten film się podobał? Przecież to oczywiste, że ci ludzi zareagują.
Ach, człowieku na poziomie wód gruntowych