Nie spodziewałem się, że amerykańska komedia jest w stanie mnie aż tak rozśmieszyć, 9 !
jedna z dobrych scen to jak wracają do pokoju w hotelu, tam czeka Tyson i mówi im żeby byli jego chórem. Zaczynają śpiewać i nagle Tyson sprzedaje grubaskowi bombę w ryło ^^
Ta, w końcu nie było obrzydliwych motywów science fiction jak w filmach typu Harold i Kumar albo te całe Epic movie i inne gówna, film po prostu ma jakąś fabułę i jest nawet śmieszny, dobrze się go ogląda, ja 8,5/10 bym dał ale chyba dam 9.
A jakiś przykład nieamerykańskiej naprawdę śmiesznej komedii? Nie ironizuję, naprawdę chciałbym obejrzeć!
PS. No i pomiń polskie, z łaski swojej...
Hubasfilm ja również się z Tobą zgadzam film na początku uważałam jak jeden z tych amerykańskich komedii gdzie na początku wiesz kto z kim będzie itd. jednak na szczęście się myliłam film był pełen fajnych zaskakujących wydarzeń a do tego bardzo śmiesznych i dlatego stał się dla mnie jedną z ulubionych komedii amerykańskich.
kosa filmik ja pękałem ze śmiechu a dlaczego już mówię
Swego czasu z kumplami mieliśmy co tydzień Kac Vegas jednego rzuciła kobieta, drugiego to samo, a ja czyli ten trzeci zaręczony więc co tu dużo pisać pora na ostre picie. Czwartek IMPREZA!!!! działo się na maxa było nas 4 rano się budzę oczywiście potężny ból głowy no i tak chata do góry nogami drzwi otwarte jeden kumpel w łazience z misiem w ręku przy toalecie, po drugim były spodnie a powiem wam że mieszkam w centrum, trzeci zniknął i wszystko byłoby dobrze gdyby nie to że portfela nie mam telefonu też kumpla dobudzic się nie da , a ja jedynie milion pytan tylko miałem, załamany bo moja zaraz do nas wpadnie burdel na maxa otwieram zasłony patrze i ten obraz do końca mi zostanie idzie olej koszula wymiętolona morda skacowana jakby w smieciarce spał a obok ksiądz i około 400 ludzi na Bożym Ciele haha musieliście widzieć ich spojrzenia i kuźwa w moją stronę szedł masakra oczywiście zapytacie co z tym trzecim bez spodni wersji jest mnóstwo odnalazł się wieczorem w domu dopiero wieczorem komórke znalazłem an drugi dzień polaną ketchupem w kuchence, portfel odniosła mi kobieta której dałem za ładną buzię uznała że chyba przesadziłem brawoo mega impra roku my wypuściliśmy swoje psy