Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737084
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Na jedynce zasnałem wiec z dwójki pewnie wyjdę. W dwójce ten drugi zamiast zęba straci noge, a ten otyły poslubi geja striptizera i wszyscy sie bedą śmiac. Śmiałem sie na wielu idiotycznych komediach ale tu ciągle mialem wrqżenie, że gdzies to już widziałem. Nuda. Dla zdesperowanych, którym się nudzi w wakacje.

ocenił(a) film na 10
szejsetminut

To chyba ty jakiś nawet w wakacje jesteś zdesperowany skoro mimo że na jedynce zasnąłeś pójdziesz na dwójkę.

ocenił(a) film na 9
HEATH

"W dwójce ten drugi zamiast zęba straci noge, a ten otyły poslubi geja striptizera i wszyscy sie bedą śmiac."

Albo będą rozwiązywać zagadkę skąd kura w pokoju. Koleś, ty jakiś sado-maso jesteś, jedynka ci się nie podoba a na dwójkę się wybierasz?

ocenił(a) film na 8
szejsetminut

Hmmm, ile Ty masz lat, że tak zapytam? Nie mam oporów, bo na pewno nie jesteś kobietą. A w moim mniemaniu jesteś starym kawalerem, który zazdrości odjechanego wieczoru kawalerskiego, ma beznadzieją pracę i nie może patrzeć na swoją twarz w lustrze, ot co :)
Albo też jesteś zdesperowany...

ocenił(a) film na 10
shamrock_2

Każdy film na FW ma fanów i krytyków ;] Tak już zostanie. Jedni pochwalą film (mnie też się podoba, 1-wsza komedia od czasu Eurotrip), inni natomiast skrytykują. Tak to już jest :)

ocenił(a) film na 10
Merrduk

Ja juz to widzaalem i pewnie zobaczcy jescze podobne zarty to samo co powiedziec w kinie akcji nie pojde akcji bo beda pewnie wybuchy ktos wyskoczy przez okno beda huki i buki . A mzoe widziales wersje zasnales w domu zapomiales ze masz w domu i poszles do kina dlatego miales takie kojarzenia na seansie

szejsetminut

to może po prostu nie idź na drugą część do kina?? taka rada ;]