Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737068
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Mile mnie ten film zaskoczył. Słyszałam wiele negatywnych opini na jego temat i
zrezygnowałam z jego obejrzenia aż do czasu, kiedy chłopak mnie na niego namówił i co
się okazało, parę dobrych razy śmiałam się do rozpuku a cały film jest utrzymany w fajnym
klimacie, co powoduje, że się po prostu nie nudzi! Daję ocenę 8, ponieważ można się przy
nim wyluzować i pośmiać. :)

ocenił(a) film na 8
butterfly2816

Ja również oceniam film najwyżej jak można - na 8 - gdyż więcej za samą konwencję nie wypada. Film całkowicie spełnił moje oczekiwania. Był durną, bezsensowną, nie wymagającą myślenia amerykańską komedią, ale śmieszną i to do bólu. Do obejrzenia wymagany jest jednakże specyficzny chwilowy stan umysłu.

ocenił(a) film na 8
butterfly2816

Całkowicie się z Wami zgadzam. Moje nastawienie do tego filmu było sceptyczne. Ze względu na tematykę i z samego faktu, że to amerykańska komedia. Pomyślałem sobie jednak: raz kozie śmierć. Skoro zdzierżyłem 4 części ”American Pie” to Kac Vegas również przetrzymam. Nie żałuję, bo film naprawdę był śmieszny. Momentami trochę absurdalny ale nie wzbudzał we mnie zażenowania. Polecam wszystkim zastresowanym. 8/10

ocenił(a) film na 7
butterfly2816

Mi też się spodobał. Amerykańskich komedii unikam jak ognia, tutaj ktoś mi polecił, więc obejrzałem. Może nie turlałem się ze śmiechu, ale fajnych scen było całkiem sporo, choć spodziewałem się troszkę więcej. Jak dla mnie film bez wielkich fajerwerków, ale bardzo solidny i na pewno dobrze się go ogląda. Będzie kontynuacja, co mnie cieszy.
7/10